Lustro łazienkowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Lustro łazienkowe
Lustro łazienkowe jest jednym z podstawowych elementów wyposażenia każdej łazienki. Lustro łazienkowe >>
Redakcja
Lustro łazienkowe
jakoś zbyt sterylnie troche jakby w szpitalu 
Re: Lustro łazienkowe
nigdy bym się nie zdecydował na coś takiego. fajnie się patrzy na zdjęciach, ale jak przyjdzie do czyszczenia ... koszmar najpewniej.
jakubdab
Zapomniałeś dodać, że po każdej kąpieli
Dobre jest to dla mających pomoce domowe.
Nie wyobrażam sobie codziennego czyszczenia lustra w łazience.
Nie wyobrażam sobie codziennego czyszczenia lustra w łazience.
dokładnie. żeby moje małe lustro wyczyścić tak jakbym chciał to muszę poświęcić więcej niż 5 minut. co dopiero to. nie no, bardzo mi się podoba to jak to wygląda. ale nie sądzę, że byłoby dla mnie praktyczne.
jakubdab
Lustro łazienkowe podświetlane
Lustra podświetlane wolno wiszące wcale nie odchodzą do lamusa. Ja mam małą łazienkę i musiałem w lustrze zmieścić oświetlenie, rozwiązanie dla mnie znalazłem na tej stronie www.lluks.pl i jestem bardzo zadowolony.
Gdyby jeszcze nie były zaparowane po kąpieli http://www.enerbau.pl/index.php/produkt ... pod-lustro , to już więcej nie trzeba.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
No tego chyba tak do końca nie da się uniknąć,zawsze lustro w większym lub też mniejszym stopniu będzie zaparowane. Ja jestem zwolennikiem dużych luster do łazienki,uważam,że najlepiej się sprawdzają.
Duże lustra w łazience są idealne dla narcyzów, aby mogli w nich podziwiać swoje wdzięki. Najlepiej
jeszcze z opcją powiększającą na wysokości wiadomego miejsca. Nie można zrobić nic lepszego dla swojego ego
Lustra standartowe z folią grzewczą nie zaparowują podczas kąpieli i są do natychmiastowego użytku po wyjściu z wanny, albo prysznica.
jeszcze z opcją powiększającą na wysokości wiadomego miejsca. Nie można zrobić nic lepszego dla swojego ego
Lustra standartowe z folią grzewczą nie zaparowują podczas kąpieli i są do natychmiastowego użytku po wyjściu z wanny, albo prysznica.
Nic bardziej mylnego. Ciepła/gorąca para osiądzie na zimniejszych powierzchniach. Jeżeli mamy podgrzewane lustra i nie ważne jakiej wielkości, to nie ma para szans. I wówczas można zerknąć na lustro i zapytać; Lustereczko, powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie?24bud pisze:No tego chyba tak do końca nie da się uniknąć,zawsze lustro w większym lub też mniejszym stopniu będzie zaparowane. Ja jestem zwolennikiem dużych luster do łazienki,uważam,że najlepiej się sprawdzają.
Zgodzę się z tym, że lustro to jeden z najważniejszych elementów każdej łazienki. Jak zapewne większość kobiet spędzam przed lustrem całkiem sporo czasu czy to robiąc makijaż, czy przymierzając ubrania. Chłopak kupił mi na urodziny do mieszkania lustro z podświetleniem LED. Na początku uważałam, że to zbędny wydatek pieniędzy i że pewnie te oświetlenie to tylko taki dodatek żeby wydać pieniądze, ale jednak nie miałam do końca racji. http://www.soled.pl/oswietlenie-led/ite ... e-led.html Mam takie lustro już ponad pół roku i chyba nie ma dnia żebym nie skorzystała z tego dodatkowego oświetlenia. Doskonale nadaje się do robienia makijażu i służy jako nastrojowe oświetlenie do długich kąpieli.
Ja akurat jestem zwolennikiem dużego lustra,które bardzo dobrze sprawdzi się zarówno w mniejszych jak i większych łazienkach,w niczym nie będzie przeszkadzać. Poza tym obowiązkowo dwa kinkiety po obu stronach lustra lub diody LED,wtedy całość prezentuje się bardzo efektownie.
-
krzysztof-mirtel
- Zainteresowany

Bardzo wygodne są lustra na wysięgnikach. Nie trzeba się nachylać nad umywalką, co jest bardzo niewygodne.A w tej chwili można to w zasadzie tak zamontować, że krzyżaka nie będzie nawet widać. Jak dla mnie to jest bardzo praktyczne i funkcjonalne rozwiązanie.
Pewnie, że duże lustra najlepiej się sprawdzają, to nie ulega wątpliwości.
no właśnie parę już razy widziałam lustra wklejane w płytki, bardzo estetycznie to wygląda:decoroom pisze:9 na 10 naszych klientów wybiera lustra wklejane w płytki, często większych niż standardowe rozmiarów i nie są tak jak piszesz narcyzamiNie jest to przypadek, bo to rozwiązanie się sprawdza, bez ich mycia po każdej kąpieli.
www.decoroom.eu