Dodatki do łazienki w złotym kolorze
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jeśli chcemy stworzyć oryginalną i luksusową łazienkę, warto postawić na dodatki w złotym kolorze. Najlepiej, jeśli... Dodatki do łazienki w złotym kolorze >>
Redakcja
ciekawy pomysł - szczególnie ta czarna ceramika fajnie wygląda. Szkoda, że pasowałyby do mojej łazienki
-
krzysztof-mirtel
- Zainteresowany

Re: Dodatki do łazienki w złotym kolorze
Piękna czarna umywalka ze złoceniem wewnątrz.
Nie widziałam nigdy takiej ale muszę przyznać że brzmi to naprawdę intrygująco.
inteligentne instalacje
poszukaj na stronie http://www.armaturaretro.pl ostatnio przeglądałem i mieli coś podobnego
bardzo lubię takie wykończenia, na razie mam tylko kran ale planuje lustro i inne takie 
Złota wanna? A jak ją utrzymać w czystości? Mi się złoto nie podoba we wnętrzach, jest pretensjonalne.
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Złote dodatki i generalnie kolor w łazience prezentuje się faktycznie bardzo ciekawie,wiec czemu nie. Pozostaje tylko pytani eo koszty,czy nie jest to bardzo drogo,ale jeżeli większość rzeczy kupimy w sklepie internetowym to na pewno nie.
Mnie się nie podobają, myślę, że pasować mogą tylko do bardzo stylowych, dużych łazienek
Delikatne dodatki w złotym kolorze byłyby okej, ale złota deska wc to chyba przesada;) ale każdy ma swój gust. Jak szukacie ciekawych dodatków i armatury do łazienki warto zajrzeć na stronę armadeo, mają duży wybór i konkurencyjne ceny.
Występują akcesoria łazienkowe oraz kuchenne w stylu skandynawskim, więc jeżeli w nieruchomości występuje bardziej minimalistyczne podejście wykończeniowe to warto zerknąć.