szambo i woda
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
szambo i woda
Witam
Bardzo proszę o pomoc (informację)
W rogu działki muszę wykonać szambo (2 m od granicy z sąsiadem), czy obok tego szamba (między szambem a ogrodzeniem) mogę poprowadzić przyłącze wody?
Jeśli jest jakaś odległość którą muszę zachować to proszę o info. Ewentualnie jakiegoś linka do konkretów na ten temat. Próbowałem coś znaleść, jednak bez rezultatów.
z góry dzięki.
Andrzej
Bardzo proszę o pomoc (informację)
W rogu działki muszę wykonać szambo (2 m od granicy z sąsiadem), czy obok tego szamba (między szambem a ogrodzeniem) mogę poprowadzić przyłącze wody?
Jeśli jest jakaś odległość którą muszę zachować to proszę o info. Ewentualnie jakiegoś linka do konkretów na ten temat. Próbowałem coś znaleść, jednak bez rezultatów.
z góry dzięki.
Andrzej
-
Adam Makowicz
- Aktywny

-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

-
JBZ
-
JBZ
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Można jechać np do Francji, przeszkolić się dostać certyfikat i nie pisać, że jakieś grunty się nie nadają. Jest taka mnogość rozwiązań....
""""Prawdą natomiast jest, że c.o. grawiracyjne jest niezawodne - tak jak wentylacja grawitacyjna."""" JBZ
a sraczyk .... dziurką w murze do fosy, oczywiście szczelnej.
""""Prawdą natomiast jest, że c.o. grawiracyjne jest niezawodne - tak jak wentylacja grawitacyjna."""" JBZ
a sraczyk .... dziurką w murze do fosy, oczywiście szczelnej.
Z głową problem? To wiemy.
A o gruntach nieprzepuszczalnych to kolega nie słyszał? No bo niby skąd?
Wiem, wiem, tłumaczysz człowieku fizykę, sam o niej pojęcia nie mając, jedynie do czego się posuwasz, to termosy - jako wyjaśnienie prawideł fizyki.
Ciekawe.... I w temacie sanitarnym uczony..... przez ulotki producentów? czy linki szwedzkie?
A o gruntach nieprzepuszczalnych to kolega nie słyszał? No bo niby skąd?
Wiem, wiem, tłumaczysz człowieku fizykę, sam o niej pojęcia nie mając, jedynie do czego się posuwasz, to termosy - jako wyjaśnienie prawideł fizyki.
Ciekawe.... I w temacie sanitarnym uczony..... przez ulotki producentów? czy linki szwedzkie?
follow the white rabbit...
-
JBZ
-
daemm