akcesoria dachowe
Moderator: Redakcja e-dach.pl
akcesoria dachowe
czy może mi ktoś podac strony internetowe gdzie mogę znaleźć akcesoria dachowe?
Ostatnio zmieniony 28 cze 2007, 10:53 przez kutrzuba, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: akcesoria dachowe
sklep.dachmarket.plkutrzuba pisze:czy może mi ktoś podac strony internetowe gdzie mogę znaleźć akcesoria dachowe?
maja tam dobre ceny
-
Łukasz Bieda
- Początkujący

Panie Macieju
Pański poprzedni post mozma nazwac REKLAMĄ (zwazywszy na piastowane przez Pana tam stanowisko :] ) ale fakt macie przystępne ceny... tylko akcesoria z MDM nie polecam ... tasma kalenicowy w ich wypadku na geowłokninie po 1 roku traci swoje wartosci ( i jest niezłą karmą dla Mysz ) propanyje wprowadzic na płutnie technicznym .
Pozdrawiam
Pański poprzedni post mozma nazwac REKLAMĄ (zwazywszy na piastowane przez Pana tam stanowisko :] ) ale fakt macie przystępne ceny... tylko akcesoria z MDM nie polecam ... tasma kalenicowy w ich wypadku na geowłokninie po 1 roku traci swoje wartosci ( i jest niezłą karmą dla Mysz ) propanyje wprowadzic na płutnie technicznym .
Pozdrawiam
-
Łukasz Bieda
- Początkujący

-
onyxhurtownia
- Zainteresowany

onyxhurtownia.com.plkutrzuba pisze:czy może mi ktoś podac strony internetowe gdzie mogę znaleźć akcesoria dachowe?
jednak na stronie -sklep.dachmarket.pl jest duzo taniej
Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Ceny mile zaskakują 

-
alga_drewno
- Początkujący

- Kontakt:
Zapraszam do zapoznania się z ofertą Są ty podbitki, boazerie, wykończenia i wiele innych w przystępnych cenach.
Po akcesoria dachowe najwyższej jakości zapraszam
-
czystolinka
- Zainteresowany

Akcesoria dachowe kupisz sobie w składach budowlanych - najlepiej w systemie takim, jak masz dach. Ja "akcesoria" kupowałem bezpośrednio w porozumieniu z konsultantem Wienerbergera w moim województwie i wyszło mi taniej niż w sklepach internetowych. Także nie ma co się fiksować, że tam akurat będzie najtaniej! 
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Nie wszędzie jednak można znaleźć dobre rynny. A przecież to też jest element dachu ;]