Wylewka
Re: Wylewka
Jeżeli zrobiłeś ją na środku ronda to może być problem 
To rozumiem że wszystko jest ok mam swój dom z dużym ogrodem i właśnie w tym ogrodzie zrobiłem takową wylewkę i na moje szczęście sąsiad mnie podpierdzielił do inspekcji budowlanej chyba się zemścił że go nie zaprosiłem na grilla dzięki za odpowiedz mam nadzieję że nie będę musiał wynosić ją na plecach .
Powiem wszystkim że o dupę roszczasnąć to forum to co tutaj radzą można sobie wsadzić gdzieś miałem właśnie dzisiaj kontrolę z nadzoru i powiem wam tyle nie stawiajcie bez zgłoszenia lub zezwoleń nawet drewnianego wychodka dopiepszają się nawet do kilku centymetrowej wylewki pod stolik ogrodowy bo to jest utwardzenie powieżchni pytam się na kiego h--a produkują cemęt jak nigdzie bez urzędasów nie można go stosować prawo budowlane jest dla Cyganów złodzieji i kombinatorów a nie dla zwykłych śmiertelników!!!
Zamiast wszystkich krytykować, trzeba było się najpierw zapytać o możliwość tego rodzaju przedsięwzięcia. Można było poczekać na odpowiedź doświadczonych Kolegów, którzy z pewnością by coś mądrego doradzili, a dopiero potem robić. Informowanie o tym co się zrobiło i zadowolenie się odpowiedzią jakiegoś nowicjusza, i jeszcze po tym krytykowanie całego forum za własną niewiedzę, to gruba przesada.
Swoją drogą wypadałoby odwdzięczyć się sąsiadowi pięknym za nadobne
Okazja się prędzej czy później nadarzy.
My bardzo kochamy tych co uprzejmie donoszą...
Swoją drogą wypadałoby odwdzięczyć się sąsiadowi pięknym za nadobne
My bardzo kochamy tych co uprzejmie donoszą...
Chwalić ... , że nie słyszał o produkcji bomb atomowych.hakembery pisze:... pytam się na kiego h--a produkują cemęt jak nigdzie bez urzędasów nie można go stosować prawo budowlane jest dla Cyganów złodzieji i kombinatorów a nie dla zwykłych śmiertelników!!!
Hehe zgłaszać 10 cm wylewki szkoda papieru.
Udzieram porad budowlanych. W sprawie ścian i tynkowania.