Witam wszystkich.
Mam pewne pytanie do znawców tematu.
Stara instalacja z rurami na "wierzchu",z kazdego pionu zasilajacego grzejnik na pietrze idzie prosta rura pod sufit a pozniej wzdluz sciany pod sufitem do zbiornika wyrownawczego. Mam zamiar powymieniac grzejniki, w pozniejszym czasie piec i zbiornik wyrownawczy. Moje pytanie brzmi czy te rury co ida z zasilania do zbiornika moglbym odciac przy grzejniku i zaslepic lub np wstawic odpowietrznik??
Mam nadzieje ze ktos zrozumie o co mi chodzi bo troche nakrecilem :)
POZDRAWIAM
Grzejniki
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Grzejniki
Obecnie buduje dom i jestem na etapie instalacji gazowej . Instalację zleciłam firmie P.U.H.P. EKO-TECH Sławomir Jaskulski. Muszę wam powiedzieć, że na chwilę obecną jest to świetna ekipa.
Jeśli budujesz teraz dom to może skorzystaj z usług Fabryki Ciepła Dariusz Kosieradzki. Firma naprawdę godna polecenia. Profesjonalna, dokładna i z tradycją. Działa na rynku od 1980 roku. Posiada ogromne doświadczenie zawodowe. więcej
Grzejniki pomoże Ci wybrać Dariusz Wyrzykowski. Skontaktuj się z nim. Firmę prowadzi od 1991 roku. tu
Usługi Hydrauliczne Oskarix Andrzej Czajkowski pomogą Ci w dobrym wyborze. Firma oferuje szeroki zakres usług. Zobacz więcej na tu
Następny bezrobotny ma nadzieję zrobić karierę w internecie, reklamując podejrzaną firmę.
Uczciwe firmy nie muszą się takich tricków chwytać, tylko występują pod własną nazwą i pomagają innym forumowiczom w rozwiązywaniu ich problemów.
Uczciwe firmy nie muszą się takich tricków chwytać, tylko występują pod własną nazwą i pomagają innym forumowiczom w rozwiązywaniu ich problemów.