Instalacja odkurzacza centralnego wymaga fachowej wiedzy i starannego rozplanowania. Dowiedz się o wadach i zaletach tego rozwiązania oraz poznaj najnowsze rozwiązania zastosowane w tej dziedzinie.
Odwrócony worek to najstarsza i aktualnie rzadko stosowana technologia w odkurzaczach centralnych. Nie różni się ona niczym od zwykłych odkurzaczy domowych.
z tego co mi się wydaje to chyba odkurzacz Beam, brałem pod możliwość zakup tej marki również ale film mnie nie przekonuje, albo przekonuje w drugą stronę. Teraz przynajmniej wiem co to odwrócony worek, a mówią że są samoczyszczące.
no właśnie miałem tego beama klika lat z odwróconym workiem. sprzedawca mnie w błąd wprowadził jak go kupowałem że to jest samoczyszczenie. no niestety nie okazała się to prawdziwe. wg jego zapewnień odwrócony worek powinien sam się oczyszczać, w rzeczywistości tak nie jest, użytkownik i tak musi go oczyścić i przy tym ubrudzi się po pachy. dlatego warto się nad tym odwróconym workiem zastanowić- czy warto
Hejka,
ja tez jakis czas temu szukalem odpowiedniego odkurzacza.
System mam zalozony. Podzwonilem w wiele miejsc. Oczywiscie 90% na naszym rynku to BEAM, ktory jest niby najlepszy, niby, bo to sa opinie sprzedawcow.
Poszukalem wiec na forach USA i looknijcie sobie ten ranking (jada wszedzie po BEAM, ze dziadostwo)
Mi sie wydaje, ze jak juz bede kupowal, to na Drain-Vac sie zdecyduje. Duzo lepszy, mocniejszy i nawet tanszy niz BEAM.