Podwójna brama garażowa

Asortyment okien i drzwi jest tak duży, że wybór jest naprawdę trudny. Do tego montaż, konserwacja, czasem naprawy. Z tego działu możesz dowiedzieć się czym różnią się poszczególne typy i modele, jak wybrać odpowiednie okna i drzwi do Twojego domu i mieszkania, jak je prawidłowo osadzić, konserwować i co robić jeśli pojawią się jakieś problemy.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Podwójna brama garażowa

Post autor: Redakcja »

Wybór podwójnej bramy do garażu przeznaczonego dla dwóch samochodów musi być starannie przemyślany. Podwójna brama garażowa >>
Redakcja

kentos
Początkujący
Początkujący

Podwójna brama garażowa

Post autor: kentos »

Moim rodzicom 2 bramy garażowe montowała krakowska styleline. Jak coś to ich stronka to styleline.pl. Montuję i sprzedają też okna drutex.

piter88
Początkujący
Początkujący

Re: Podwójna brama garażowa

Post autor: piter88 »

Ja montowałem bramę garażową ostatnio i udało mi się trafić na autoryzowanego przedstawiciela firmy Drutex - firma Styleline. Polecam serdecznie działają na terenie małopolski.
mirecki

robert38_
Aktywny
Aktywny

Post autor: robert38_ »

To już wyższa szkoła jazdy. warto wybrac sprawdzonego producenta. na moim osiedlu sąsiad ma podwojna brame, szerokość chyba 5500 mm, moge dopytac. Wiem na pewno ze to segmentowa ocieplana brama produkcji hormann. porzadna i z tego co wiem, nie bylo z nią problemów. znam temat, bo znajomi podpytywali , chcac założyć podobną. najwazniejsze, zeby dobrac odpowiedni naped bo taka brama jednak sporo wazy a nikt nie chce miec potem problemow z dzialaniem. dlatego w takim przypadku ma sens wybor, ktory zapewnia wszystko: i brame, i naped. nie eksperymentowalbym z jakimis kombinacjami w rodzaju naped X, brama Y. hormann ma z tego co czytam dobre opinie.
pozdrawiam

Ogrodzenia-Bramy
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Ogrodzenia-Bramy »

Oczywiście, rozwiązania tego typu wymagają w pełni profesjonalnego podejścia do tematu. Nie warto ryzykować, gdyż koszty wynikające z dokonania błędnych wyborów mogą zdecydowanie przewyższyć jednorazową inwestycję, która załatwiłaby sprawę, gdyby podejść do tematu, jak to się mówi, z głową. Brama, tym bardziej podwójna, to nie karton mleka. Zarówno ona, jak i napęd, który będzie nią sterować, muszą być najwyższej jakości. Oczywiście, jeśli nie chcemy żałować raz podjętej decyzji. Czy muszą być jednej firmy? To juz kwestia dyskusyjna. Konsultacja ze specjalistą zawsze jest wskazana, ale to, co liczy się nawet bardziej od kwestii jednego producenta, to jakość jego produktów.

Maciejka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Maciejka »

również i ja polecam firme Styleline, montują produkty Drutexa, u mnie zakładali bramy i okna w warsztatach, do dziś jestem zadowolony. Nie mam żadnych zażaleń co do jakości zarówno bram i okien jak i fachowego montażu firmy Styleline.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Okna i drzwi”