Szklana mozaika
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Szklana mozaika
Szklana mozaika jest urokliwa, charakteryzuje się często delikatnym połyskiem, nadającym wnętrzu... Szklana mozaika >>
Redakcja
Szklana mozaika
witam, interesuje mnie ta szklana mozaika czy jest ona gdzies dostepna?
Re: Szklana mozaika
Też właśnie czegoś takiego szukam
----------
----------
- Mirosław Korwin-Piotrowsk
- Początkujący

Znalazłem chyba najteńsze w tej grupie mozaiki na stronie http://jankopol.pl/ może komuś się przyda, na stronie sklepu nie ma wielkiego wyboru ale zapeniają że mają możliwość wykonania kazdego koloru
Znajdziesz w większości sklepów z glazurą , typu CERMAG, Max fliz, itp.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Marek
- Wiking_Kłodzko
- Początkujący

Wiadomo, że łatwiej obejrzeć wszystko na żywo, szklana mozaika wygląda świetnie tylko trzeba umieć dobrać również odpowiednie płytki do takiego typu dekorów. Wiem, że z polskich producentów to na pewno w swojej ofercie szklaną mozaikę ma Ceramika Paradyż. Możesz też zapytać przedstawicieli firmy Nowa Gala - mozaikę mają na pewno, ale nie wiem czy znajdziesz tam coś co Cię konkretnie zainteresuje. Musisz się liczyć jednak z kosztami i to niezbyt małymi.
Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili.
Sokrates
Sokrates
-
MagiaPlytek
- Zainteresowany

To się zgadza,firma oraz sama jakość płytek,ich odpowiedni kolor- ma tutaj kluczowe znaczenie. Na naszej stronie znajdziecie szeroki wybór,w razie pytań służę pomocą.
szklane mozaiki są bardzo ładne ja w mojej łazience też mam, ale muszą być ładnie ułożone
bardzo ładna jest taka
http://bitwaodom.tvn.pl/mieszkania,2251 ... 85186.html

bardzo ładna jest taka
http://bitwaodom.tvn.pl/mieszkania,2251 ... 85186.html

-
mosaico-arte
- Początkujący

Wykonuje mozaiki z materiału tej samej firmy jak na powyższym zdjęciu czyli SICIS.Zainteresowanych proszę o kontakt na adres mosaico.aem@gmail.com. Zapraszam.
Mozaika jest bardzo efektowna w łazienkach, z tymże czasochłonna / kosztowna.
-
ceramika design
- Aktywny

-
Krzysztof-mozaika
- Zainteresowany

- Kontakt:
Przy mozaikach robionych na zamówienie to pewnie bez kilku tyś zł/m2 się nie obejdzie także rarytas dla nielicznych. Trzeba jednak przyznać wygląda pięknie.
Rzeczywiście górna półka, ale jak to się mówi, kto bogatemu zabroni?
Jeżeli kogoś stać, to czemu nie
-
Krzysztof-mozaika
- Zainteresowany

- Kontakt:
No jasne tylko dlaczego to aż tyle kosztuje np taka mozaika szklana z L'antic colonial może kosztować 1500zł za plaster to wychodzi jakieś 15tyś za m2