Polecam sklep internetowy - wyposażenie łazienek
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
bodziu
Re: Polecam sklep internetowy - wyposażenie łazienek
Na pewno sklep godny polecenia, zobaczcie - http://e-inclusive.pl/
Mają ogromny asortyment, to raz, dostarczają towar w kilka dni, to dwa, no i przy okazji te ceny. Przy promocjach walą tak niskimi cenami że szok...
Mają ogromny asortyment, to raz, dostarczają towar w kilka dni, to dwa, no i przy okazji te ceny. Przy promocjach walą tak niskimi cenami że szok...
-
MagiaPlytek
- Zainteresowany

Jeżeli szukacie dobrego i godnego zaufania sklepu internetowego z płytkami łazienkowymi,to zobaczcie także na MagiaPlytek.pl mamy spore doświadczenie na rynku i postaramy się pomóc,doradzić podczas wyboru.
-
bodziu
Nie ma to jak autoreklama
Porównaj sobie ceny ze sklepem, który wskazałem kilka postów wyżej - zauważysz różnicę. Trochę obiektywnej oceny prosimy. Jak widać w necie całe wyposażenie łazienki można kupić naprawdę tanio.
A nie wolicie jednak tradycyjnych sklepów? Tzn pójść pogadać z architektem, zobaczyć jak płytka wygląda w świetle dziennym, wejść sobie do kabiny, dograć montaż? Dobrych salonów jest przecież sporo, łazienki z pomysłem, itp - w prawie każdym (większym) mieście. Ja nie lubię kupować "rzeczy na lata" przez internet 
Polecam Sanitbuy ( http://www.sanitbuy.pl/ ). Duzy wybor, bardzo kompetentni i cierpliwi doradcy. Zanim dokonalem zakupu, dzwonilem pewnie z 5 razy bo rozne warianty i nowe pomysly chcialem skonsultowac z zona. Za kazdym razem dostalem wyczerpujace odpowiedzi bez sladu znuzenia moja dociekliwoscia 
Z nowej kabiny prysznicowej jestem bardzo zadowolony, a dzieki temu, ze to sklep internetowy - sporo zaoszczedzilem.
Z nowej kabiny prysznicowej jestem bardzo zadowolony, a dzieki temu, ze to sklep internetowy - sporo zaoszczedzilem.
-
MassiArmatura
- Zainteresowany

- Kontakt:
Chyba generalnie rzecz biorąc warto szukać w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych,a do tego grona z pewnością należy www.Massi.pl gdzie jakość łączy się z ceną.
-
KAROL SOSNOWSKI
- Początkujący

- Kontakt:
sklep internetowy z wyposażeniem łazienek Warszawa
www.Sanitmax.pl
www.Sanitmax.pl
-
KAROL SOSNOWSKI
- Początkujący

- Kontakt:
sklep internetowy z wyposażeniem łazienek
z możliwością odbioru osobistego w Warszawie
www.Sanitmax.pl
z możliwością odbioru osobistego w Warszawie
www.Sanitmax.pl
moi rodzice przy ostatnim remoncie robili zakupy na lazienkaplus.pl, bo mają spory wybór i ceny niezłe, poza tym często się trafiają jakieś promocje, więc warto tam zerkać co jakiś czas;d
-
Krzysztof Małaczewski
- Początkujący

Gorąco polecam internetowy sklep armaturasanitarna.sklep.pl ! Obsługa, termin realizacji, a przede wszystkim jakość i innowacyjność produktów stoją na najwyższym poziomie. Jako zadowolony klient gorąco polecam ten sklep a także grzejnik łazienkowy PŁG - ART.
Cokolwiek by to nie było , to zakupy w sklepie internetowym to zawsze ryzyko.
Tak ze lepiej zobaczyć to coś na żywo a zakupu dokonać w internecie znając dokładnie kod pod jakim to producent wykonał.
Wtedy nie bedzie zdziwienia ze w internecie wyglądało to ,,inaczej,,
Wiem co mówie bo kilka razy mnie juz ,,pokarało ,,
www.pompaciepla-24.pl
Tak ze lepiej zobaczyć to coś na żywo a zakupu dokonać w internecie znając dokładnie kod pod jakim to producent wykonał.
Wtedy nie bedzie zdziwienia ze w internecie wyglądało to ,,inaczej,,
Wiem co mówie bo kilka razy mnie juz ,,pokarało ,,
www.pompaciepla-24.pl
Ja też polecam sklep internetowy www.imebelek.pl . Kupiliśmy tam z żoną szafke pod umywalke białą i na pewno nie jest to to, co kupilibyśmy w markecie
-
aga_zygalo
- Początkujący

A ja z czystym sumieniem polecam sklep homus.pl. Mają fajne akcesoria do łazienki - duży wybór. Nigdy się nie zawiodłam, a zamawiałam wielokrotnie (nie tylko dla siebie)
-
kasia222
Cześć,
znalazłam przypadkowo fajną stronke, gdzie mogę doładować swój telefon ZA FREE!
Sprawdź samemu : spam wyłudzający
Pozdrawiam i miłej zabawy
znalazłam przypadkowo fajną stronke, gdzie mogę doładować swój telefon ZA FREE!
Sprawdź samemu : spam wyłudzający
Pozdrawiam i miłej zabawy