Lampy z papieru

Aranżacja wnętrz to także odpowiednie światło. Prawidłowe rozmieszczenie oświetlenia w pomieszczeniach mieszkalnych jest bardzo istotną kwestią. Sprawdź jakie oświetlenie będzie najlepsze do Twojego wnętrza.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Maciek111
Początkujący
Początkujący

Lampy z papieru

Post autor: Maciek111 »

Ma ktoś w domu lampę z papieru? widziałem fajne do samodzielnego złożenia i się zastanawiam nad zakupem:

lampa wisząca volant

Obrazek

m0drzew
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Lampy z papieru

Post autor: m0drzew »

dwa mankamenty: łatwo zbiera się kurz, który jest bardzo widoczny, dwa utrudnione czyszczenie :) miałem, nie polecam...

Mezoko_com
Aktywny
Aktywny

Post autor: Mezoko_com »

Tak szczerze mówiąc to moim zdaniem ta lampa z papieru nie prezentuje się ani ładnie ani też praktycznie. Jeśli miałbym wybierać,to wolę dołożyć i kupić coś naprawdę solidnego co posłuży mi przez kilka ładnych lat.

malami000
Początkujący
Początkujący

Post autor: malami000 »

Moim zdaniem lampa z papieru to nie jest dobre rozwiązanie. Nie wygląda anie porządnie ani ładnie. Lepiej poszukać jakiejś porządnej lampy, mogę polecić sklep w którym jest bardzo duży wybór i przystępne ceny http://swiatswiatla.pl/[/url]

sama
Aktywny
Aktywny

Post autor: sama »

Pytałam w salonie, te lampy są z forniru:
Obrazek

LuxControl
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: LuxControl »

Ja mam podobne zdanie na ten temat,lampa z papieru będzie się fajnie prezentować,ale do czasu.. Kurz zbiera sie wszędzie i nawet nie o to chodzi,jednak może szybko ulec zniszczeniu i wg mnie to byłyby pieniądze wydane w błoto.

AnetaL
Początkujący
Początkujący

Post autor: AnetaL »

Na szklanych kloszach też zbiera się kurz i je też trzeba przecierać! Co to w ogóle za wytłumaczenie? Po co kogoś zniechęcasz? Ja mam kilka lamp papierowych w domu i na prawdę ładnie się prezentują. Podsyłam linka zainteresowanym http://superlights.pl/pl/c/Lampy-papierowe/87 Tu są ładne.

konieczny-jackowska
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: konieczny-jackowska »

Mi również papierowe lampy nie przypadły do gustu, ani to ładne, ani trwałe. Ale co kto lubi.

berserker
Aktywny
Aktywny

Post autor: berserker »

Jedyną papierową lampą na jaką bym się skusił, to taka w kształcie kuli, i to jedynie do sypialni gdzie by jej nikt nie widział, a żeby dawała delikatne światło.

Mezoko_com
Aktywny
Aktywny

Post autor: Mezoko_com »

Jeżeli komuś się podobają- czemu nie,na pewno nie można odmówić im oryginalności ale pod względem jakości- pozostawiają sporo do życzenia. Jeżeli ktoś szuka ciekawego i nie drogiego oświetlenia,to zapraszam na www.Mezoko.com

danielluc
Początkujący
Początkujący

Post autor: danielluc »

speeker
lubie spamować

Post autor: speeker »

kurcze jakie fajne i pomysłowe, aż trudno uwierzyć, że są one z papieru. Fajnie wyglądają tylko ja się troszkę zastanawiam nad tym, czy się nie zniszczą szybko. Wolę jakieś inne materiały bardziej trwałe np. coś takiego http://www.dutchhouse.pl/product-pol-16 ... WHITE.html robi wrażenie prawda?

MyLed
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: MyLed »

Pomysłowe są na pewno,tego nie można im odmówić,ale co do wytrzymałości- no tutaj miałbym pewne zastrzeżenia. Chyba lepiej zdecydować się na normalną,solidną lampę wiszącą.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wnętrz”