Kawalerka 25m

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Kawalerka 25m

Post autor: Redakcja »

proj. Joanna Nawrocka /
publ. zdj. MjakMieszkanie /
własność 1 zdjęcia Wyd. Murator /
----------------------------
Kawalerka dla utalentowanej wokalistyki lubiącej podróże. Klimat wnętrza zaczerpnięty z powrotu właścicielki z Portugalii. Wnętrze ciepłe i słoneczne. Wszystkie elementy we wnętrzu zaprojektowane zostały na zamówienie. Długi proces projektowania i współpracy pozwolił mi na stworzenie idealnego i bardzo indywidualnego wnętrza. Bardzo osobistym akcentem są zdjęcia z podróży właścicielki mieszkania ujęte w jedną kompozycyjną całość.

Publikacja wnętrza odbyła się dzięki majowym wydaniu 2011 M jak Mieszkanie. Kawalerka 25m
Redakcja

JoannaNawrocka
Początkujący
Początkujący

Post autor: JoannaNawrocka »

zdjecie główne
publ. zdj. MjakMieszkanie
własność Wyd. Murator

wonsowaty

Post autor: wonsowaty »

Połączenie nowoczesności z elegancją :D bardzo mi się podoba, zwłaszcza ten telewizor połączony z tymi dodatkami :) Ładnie by tutaj się prezentowały jakieś dodatkowe kwiatki np w takiej donicy jak ta http://rattanartsklep.iai-shop.com/prod ... -RD02.html

Spednet
Aktywny
Aktywny

Re: Kawalerka 25m

Post autor: Spednet »

Co do układu telewizora to nic innego jak tylko kwestia gustu oraz nie ukrywajmy- również budżetu jaki posiadamy na ten cel. Poza tym popraw link do wnętrza,ten prowadzi do nikąd. dodatki to już osobna sprawa,ale taka donica z pewnością się sprawdzi,bez względu na styl i kolor ścian.

rozi3
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Kawalerka 25m

Post autor: rozi3 »

Świetne zaprojektowane wnętrze, ciekawe rozwiązania i pokój od razu inaczej wygląda, pomimo swojego małego metrażu. Ja jednak teraz planuję odnowić salon więc taka inspiracja mnie nie interesuję.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”