grzejniki calletto
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
marcin1983
- Początkujący

grzejniki calletto
witam czy ktos moze mi powiedziec na temat grzejników calletto warto to kupic sprzedają je teraz w castoramie bedą grzac czy to dzuma.
marcin2000
Re: grzejniki calletto
witam.
ja w zeszlym tygodniu kupilem grzejniki wloskiej firmy FONDITAL CALIDOR S5 500 i powiem ze jestem bardzo zadowolony. Nie uzywam ich dlugo ale:
1) sa przystosowane do instalacji mieszanych (nawet miedzianych!) - z tego co wiem to jedyne grzejniki alumioniowe bez problemowo dzialajace z instalacja mieszna (ale moge sie mylic)
2) 10 lat gwaranji
3) jakosc wykonania naprawde dobra
4) jak narazie ladnie grzeja
5) sa leciutkie (0,36 L wody w jednym żeberku)
Mozesz popatrzec na allegro bo sa tam dobre ceny. co do tych grzejnikow co wymieniles to niestety nie wiem...
pozdrawiam...
ja w zeszlym tygodniu kupilem grzejniki wloskiej firmy FONDITAL CALIDOR S5 500 i powiem ze jestem bardzo zadowolony. Nie uzywam ich dlugo ale:
1) sa przystosowane do instalacji mieszanych (nawet miedzianych!) - z tego co wiem to jedyne grzejniki alumioniowe bez problemowo dzialajace z instalacja mieszna (ale moge sie mylic)
2) 10 lat gwaranji
3) jakosc wykonania naprawde dobra
4) jak narazie ladnie grzeja
5) sa leciutkie (0,36 L wody w jednym żeberku)
Mozesz popatrzec na allegro bo sa tam dobre ceny. co do tych grzejnikow co wymieniles to niestety nie wiem...
pozdrawiam...
:D Witam! Czytam i czytam i dziekuje zza opinie bo pare dni temu zakupilismy te grzejniki firmy Fondital Calidor S5.powiem pozniej po przyocie do domu jak sie sprawdzaja......ale jesli jestes z tej marki i modelu b.zadowolony to zapewne my tez bedziemy.... :D
teraz w calym domu mam instalacje miedziana i grzejniki dalej sprawuja sie super! jak narazie zero sladow uzytkownia a w zime grzaly naprawde ladnie! nadal pozostaje przy wczesniejszej opinii, ze sa super!
mam nadzieje ze Wam tez beda dobrze sluzyc
pozdrawiam...
mam nadzieje ze Wam tez beda dobrze sluzyc
pozdrawiam...
Ja pozostaje przy standardowych [url=Armatura Kraków]aluminiowych[/url], może nie najpiękniejsze, ale skuteczne i bez większych awarii jak do tej pory, cenowo też nie wyglądają źle (przynajmniej ta wersja z Armatury Kraków)
Mam również grzejniki od Armatura Kraków . Bardzo dobra cena , ale nie tylko .Nie ma żadnych awarii . Łatwość w montażu