Koszty instalacji z miedzi
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Instalacje z miedzi są drogie? Jeśli przeprowadzisz dokładną analizę kosztów, przekonasz się, że niekoniecznie! Koszty instalacji z miedzi >>
Redakcja
z instalacjami z miedzi to jak w tym powiedzeniu, że jesteśmy zbyt biedni, żeby kupować tanie rzeczy. Czasem warto zapłacić więcej, ale kupić coś na dłuugie lata 
Re: Koszty instalacji z miedzi
Dokładnie tak. Jak teraz masz miedź na miedź to jak nie będzie miedzi to sprzedasz na złomie i będzie trochę miedzi na życie. Ja wybudowałem dom z bala jak nie będę miał na ogrzewanie to będę pomału opalał swoim domem mój dom 
Wydawanie pieniędzy na coś co nie tylko jest nieco gorsze od tańszych rozwiązań dla mnie jest kretynizmem a nie rozrzutnością na szczęście pierwsze jest uleczalne drugie samo się rozwiązuje przy braku kasy.
Wydawanie pieniędzy na coś co nie tylko jest nieco gorsze od tańszych rozwiązań dla mnie jest kretynizmem a nie rozrzutnością na szczęście pierwsze jest uleczalne drugie samo się rozwiązuje przy braku kasy.
Dokładnie przeanalizowaliśmy tę kwestię z żoną, gdy budowaliśmy dom. Wtedy wyszło nam, że w miedź warto zainwestować, a teraz mamy tego namacalny dowód już w gotowych czterech ścianach 
A dokładniej co poszło do analizy bo pisanie takimi słowami które ciężko nawet nazwać ogólnikami to nijaka wypowiedź.