Internetowy sklep budowlany Olsztyn
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Internetowy sklep budowlany Olsztyn
Witam
Tuż po Świętach zaczynam generalny remont mieszkania i mam pytanie, czy
kupował ktoś może w Olsztynie materiały budowlane przez internet na stronie
/www.sklepbudowlany.olsztyn.pl
moim zdaniem jest to dość ciekawe rozwiązanie, ale się waham, czy jednak nie lepiej kupować w normalnych sklepach,
Pozdrawiam
Tuż po Świętach zaczynam generalny remont mieszkania i mam pytanie, czy
kupował ktoś może w Olsztynie materiały budowlane przez internet na stronie
/www.sklepbudowlany.olsztyn.pl
moim zdaniem jest to dość ciekawe rozwiązanie, ale się waham, czy jednak nie lepiej kupować w normalnych sklepach,
Pozdrawiam
Re: Internetowy sklep budowlany Olsztyn
A dlaczego masakra ?Przemek pisze:masakra
mają słabą obsługę ? długo trzeba czekać?
bo ceny maja dość dobre
jestem z Olsztyna. Jak dacie mi rabat minimum 15 procent od cen na stronie to bede brał jak nie to strzała:) co z kosztami wysyłki?
Myslę że to dobry pomysł na zakupy, złaszcza dla wszystkich miejscowości w okolicach olsztyna gdzie nie ma sklepików z materiałami budowlanymi a nawet jak i są to cenny maja pozawyżane. Sam mieszkam w okolicach i wiem jak sytuacja wygląda. Worek cementu kosztuje blisko 40% drożej niż Olsztynie.
Więc napeno bedę korzystał i polecał wszystkim
Więc napeno bedę korzystał i polecał wszystkim
Ja osobiscie polecam sklep http://ehak24.pl/. Mają świetne liny stalowe.
Ja trochę się obawiałem sklepów internetowych. Ale trzeba iść z duchem nowoczesności i zrobiłem zakupy w kilku sklepach. Polecam www.kadetech.pl , kupiłem złącza ciesielskie. Objeździłem całą okolicę i tylko oni mieli. Wydaje mi się że bez strachu można kupować w internecie
Witam. Ja proponuje http://www.stukpuk.pl- olbrzymi wybór, darmowa dostawa już od 299 pln i około 6 tys produktów dostęnych w 48h!
-
remonterier
Moim zdaniem przed sklepami internetowymi w branży budowlanej jest świetlna przyszłość. Przynajmniej przed tymi z szerokimi horyzontami myślowymi i otwartymi na nowoczesny, szeroko rozumiany serwis. Porównując do innych branż gdzie sprzedaż internetowa już jest mocno rozwinięta w budowlance jest jeszcze bardzo mocne przywiązanie do zakupów tradycyjny sposobem.
Jako odbiorca indywidualny nie mogę się doczekać, kiedy moje roboty w i wokół domu będą się rozpoczynały w sobotę rano od dostawy kompletu zamówionych kilka dni wcześniej materiałów i narzędzi z zaprzyjaźnionego sklepu internetowego. Krótka pogawędka z dostawcą i do roboty.
Pierwsze sklepy internetowe które znajdą sobie takich klientów a jeszcze klika firm którym dowiozą na budowę materiały "just in time", mają moi zdaniem zbyt i zyski zapewnione na lata.
Jako odbiorca indywidualny nie mogę się doczekać, kiedy moje roboty w i wokół domu będą się rozpoczynały w sobotę rano od dostawy kompletu zamówionych kilka dni wcześniej materiałów i narzędzi z zaprzyjaźnionego sklepu internetowego. Krótka pogawędka z dostawcą i do roboty.
Pierwsze sklepy internetowe które znajdą sobie takich klientów a jeszcze klika firm którym dowiozą na budowę materiały "just in time", mają moi zdaniem zbyt i zyski zapewnione na lata.