Jaki developer w Poznaniu?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaki developer w Poznaniu?
też masz od nich mieszkanie? A w jakim mieście i na jakim osiedlu -oczywiście jeśli to nie tajemnica 
Moja siostra zastanawiała się nad kupnem mieszkania w Poznaniu i ostatecznie wprowadziła się na osiedle Tumski Park i jest bardzo zadowolona, bo w okolicy mieszkają sami młodzi ludzie, a mieszkanko wyrwała wraz ze szwagrem po bardzo korzystnej cenie
Pomógł jej deweloper Poznań - www.sgi.pl
Pomógł jej deweloper Poznań - www.sgi.pl
jeśli ktoś jest zainteresowany jak wyglądają mieszkania od środka w tvnie jest teraz program bitwa o dom sponsorowany przez jw construction i tam do wygrania jest właśnie jedno mieszkanie od tego dewelopera, można sobie zobaczyć jak to wygląda z bliska
Bardzo mnie zainteresowala ta inwestycja JWC niestety nie moglem byc na 'dniach otwartych' mysle ze ktos sie zapoznal z ich oferta. Obserwujac inwestycje tego dewelopera mozna w pelni zaufac ale ciekawi mnie cena metra2 mieszkania.
najlepiej osobiście wybrać się do biura, tam pokażą ofertę, ale cena pewnie będzie przystępna bo często robią jakieś promocje dla klientów, dni otwarte pewnie też niedługo znów będą
W Poznaniu to deweloper ktory jest sprawdzony na rynku budowlanym przez kilkanscie lat i rynek do zwerefikowal skoro sie utrzymuje to musi byc dobry w swoim fachu.Nie mam co do tego watpliwosci ze JWC musi budowac dobrze i ciagle ma zbyt na mieszkania chyba to nie jest fantazja a rzeczywistosc.
dokładnie, ciężko się nie zgodzić. Jak ktoś się długo utrzymuje na rynku i jest w czołówce to o czymś musi świadczyć
Czy sa podawane ceny za metr 2 i jak z przedplatami bo zapewne deweloper JWC juz powoli rozpoczyna inwestycje w Poznaniu.
wrobkuba, zajrzyj na swój profil (inni tez potrafią to zrobić) i poczytaj jak piszesz często sprzeczne ze sobą informacje. Raz kupiłeś mieszkanie i jesteś zadowolony a później pytasz czy to sprawdzona firma
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
-
Agent Nieruchomości
- Zainteresowany

- Kontakt:
Kończąc temat i żeby nie zaśmiecać forum link do inwestycji ze wszystkimi niezbędnymi informacjami. www.oazapiatkowo.pl
Agent ds. Nieruchomości
można szukac developera albo wybrac dom. To naprawde nie musi byc duza róznica w cenia. Ja korzystalem z firmy Alians i nie moge powiedziec zlego słowa
można z nimi się dogadać w kwestii prac wykończeniowych, w sumie nie musiałem się niczym martwić, sami załatwią papiery, wybudują, wykończą. Naprawde warto! potrzeba tylko troche odwagi!
A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z deweloperami budującymi na Plewiskach? Rozglądam się na mieszkaniem na osiedlach tam, na razie wpadły mi w oko:
- os. Grunwaldzka 589
- os. Wiśniowe
Nie wiem, czy coś innego jest może w trakcie budowy? A może ktoś już kupił mieszkanie na tych osiedlach?
- os. Grunwaldzka 589
- os. Wiśniowe
Nie wiem, czy coś innego jest może w trakcie budowy? A może ktoś już kupił mieszkanie na tych osiedlach?
Moja siostra z rodziną wprowadza się na to os. Grunwaldzka 589, ale czy będą zadowoleni, to na razie cięzko stwierdzić, skoro tam nie mieszkają
Byłem oglądać gołe ściany i ogólnie po skończeniu zagospodarowania osiedle może być przyjemne, mało mieszkań, więc jest szansa, że będziesz znać wszystkich sąsiadów = bezpieczeństwo.
Moja siostra z rodziną wprowadza się na to os. Grunwaldzka 589, ale czy będą zadowoleni, to na razie cięzko stwierdzić, skoro tam nie mieszkają
Byłem oglądać gołe ściany i ogólnie po skończeniu zagospodarowania osiedle może być przyjemne, mało mieszkań, więc jest szansa, że będziesz znać wszystkich sąsiadów = bezpieczeństwo.
-
Agent Nieruchomości
- Zainteresowany

- Kontakt:
A tak z ciekawości, był ktoś na tym Piątkowie, widzieliście tą inwestycję Oaza Piątkowo? Jak ja oceniacie jako Poznaniacy?
Agent ds. Nieruchomości