"Creator" Posłuszny Marcin

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Post autor: Redakcja »

Redakcja

keccaj221
Początkujący
Początkujący

Post autor: keccaj221 »

Z firmą Creator Pana Posłusznego mam bardzo złe wspomnienia.Pan Posłuszny wykonał elewację mojego domu tak, że jeszcze tego samego roku zaczęła elewacja odpadać.jak się okazuje wykonywał ją ze starych materiałów , ktore przywoził z innych budów.Mało tego,dawałem mu pieniądze na materialy a potem nie mogłem się doprosić aby robota szla do przodu.Czekalem po 2 tygodnie zanim się zjawil .Oczywiście stracilem tez pieniądze na rozmowy telefoniczne w ktorych to , prosilem pana Poslusznego aby przyjechal i robił robotę ktorą zaczął.Otrzymalem na piśmie gwarancję na pięć lat.i co .Tego samego roku elewacja odpada.Pan Posluszny nie odbiera telefonów.Wysylam mu list polecony na adres domowy i co .Pan Posłuszny nie odbiera listu. List wraca do mnie.Wydałem na elewacje ponad 20 tys..Myślę ze ręka sprawiedliwości dosięgnie Pana Poslusznego..A może Pana Posłusznego sumienie ruszy i dokona poprawek.Elewacja ma jeszcze 3 lata gwarancji.
keccaj

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”