Agd do domu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Agd do domu
Witam wszystkich na co dzień od bardzo dawna zajmuję się agd. Od jakiegoś czasu piszę 2 blogi zbieram informacje (testuje) i piszę bez narzuconych priorytetów. jaka-pralke-kupic.pl/ , agdforumopinie.pl/ . By każdy wiedział co i jak . Z jakiego sprzętu ty korzystasz i czy jesteś zadowolony. Każda opinia jest przydatna.
-
aseba
- Zaawansowany

Re: Agd do domu
WHIRPOOL, Amica,Zelmer-odkurzacze
Nastepny sprzęt bedzie tych marek
...jak ja dożyje

-
MagiaPlytek
- Zainteresowany

Dla mnie ostatnio równie dobra firmą jest Beko z zakresu pralek czy Lodówek,sprawdzają się a sama cena niższa niż np w przypadku Electroluxa.
Mam w domu sprzęt AGD takich producentów jak Bosch i Samsung , polecam
ja mam większość sprzętów marki whirlpool, z lodówki jestem bardzo zadowolony, natomiast płyta kuchenna trochę nie bardzo mi pasuje (kiepski rozstaw palników) a piekarnik dopiero co kupiłem i testuję
Urządzałem się z żoną prawie 3 lata temu, całego AGD do kuchni kupiliśmy w Neo24. Polecam kupować w e-sklepach, nawet z dowozem kuriera wyjdzie taniej niż w Mega Avans czy w Media Markt. Inna sytuacja ma się z meblami, te trzeba wcześniej dotknąć, a AGD nie 
Z tym, to się akurat nie zgodzę. Meble są jedynie przechowalnikami naszych naczyń kuchennych i produktów spożywczych. Jeżeli nam odpowiada ich wygląd, niekoniecznie funkcjonalnośc, to można je zamowić przez internet. Co do sprzętu AGD, to trzeba się 2 razy zastanowić zanim coś się kupi, a najlepiej, jeżeli sprawdzi się jego walory bezpośrednio w sklepie, najlepiej porównując z innymi podobnymi urządzeniami. Dobrze jest też się wcześniej poinformować o zaletach i wadach danych produktów. Wydać pieniądze jest bardzo łatwo, a późniejszy stres związany z użytkowaniem nietrafionych urządzeń trwa lataDywilan pisze:Urządzałem się z żoną prawie 3 lata temu, całego AGD do kuchni kupiliśmy w Neo24. Polecam kupować w e-sklepach, nawet z dowozem kuriera wyjdzie taniej niż w Mega Avans czy w Media Markt. Inna sytuacja ma się z meblami, te trzeba wcześniej dotknąć, a AGD nie
u mnie w kuchni króluje sprzęt do zabudowy Whirlpool. Mam ich piekarnik, płytę, mikrofalę. Wszystko działa bez zarzutu, świetnie wygląda dodatkowo wyposażony jest w technologię 6-ty zmysł dzięki czemu pieczenie czy gotowanie jest jeszcze prostsze.
do Enerbau:
oczywistą oczywistością jest to co napisałeś, szczególnie, że należy sprawdzać "walory" produktów, który kupujemy, tyczy się to wszystkiego
. Z tym, że owe walory dla sprzętu AGD to głównie parametry techniczne (czyt. cyferki), które możemy sprawdzić w domu, w kapciach. W przypadku np. mebli często chodzi też o dotyk.
oczywistą oczywistością jest to co napisałeś, szczególnie, że należy sprawdzać "walory" produktów, który kupujemy, tyczy się to wszystkiego
Kupując sprzęt AGD zwracałam uwagą na nowoczesne rozwiązania i klasę energetyczną
Ja z kolei kupuję nie tylko na podstawie funkcjonalności, ale też sprawdzam opinie o produkcie w kilku miejscach. Jeśli sprzęt AGD jest super, ale co chwilę będzie się psuł to nawet nie ma co w niego inwestować. Osobiscie najbardziej ufam sprzętowi Samsunga!
- Wiking_Kłodzko
- Początkujący

Jeśli odkurzacz to tylko i wyłącznie Electrolux, czajnik elektryczny również. Jeśli chodzi o pralkę: Bosch, Beko - tutaj nie mam za dużych preferencji, kuchenka tylko Mastercook, a lodówka - Amica.
Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili.
Sokrates
Sokrates
Pralki cieszące się u nas dużą popularnością to:
1. Samsung WF 1602 W5V
- ecco buble
- ceramiczna grzałka (3 razy dłuższa żywotność od normalnej)
- 6 kg wsadu przy 45 cm głębokości
2. Electrolux EWT 1367 VDW
- Time menadżer
- programy parowe do odświeżenia odzieży
- klasa energetyczna A+++
3. Bosch WLX 20060 PL
- tani produkt
- program do prania wełny
- klasa energetyczna A+
1. Samsung WF 1602 W5V
- ecco buble
- ceramiczna grzałka (3 razy dłuższa żywotność od normalnej)
- 6 kg wsadu przy 45 cm głębokości
2. Electrolux EWT 1367 VDW
- Time menadżer
- programy parowe do odświeżenia odzieży
- klasa energetyczna A+++
3. Bosch WLX 20060 PL
- tani produkt
- program do prania wełny
- klasa energetyczna A+
ja jestem bardzo zadowolona ze sprzętu Whirlpoola. Mam ich piekarnik płytę oraz mikrofalę i okap. Wszystko działa bez zarzutu i bardzo ładnie się prezentuje w kuchni.
-
Agnieszka E
- Zainteresowany

- Kontakt:
Byle nie pralkę Candy.. mam, znajomi mają i same problemy...