Jakie drzwi zewnętrzne wybrać?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Jakie drzwi zewnętrzne wybrać?
Polecam drzwi firmy domator.24.com dostępne na allegro. Ja zakupiłam je 3 lata temu do swojego domku jednorodzinnego. Drzwi są szczelne, stalowe, nie łapią korozji. Nie dzieje się z nimi nic złego.
Ja akurat wybrałam drzwi antywłąmaniowe. Próg i ościeżnica stalowa. Wszystko było w komplecie: klamki, okucia itd. Bardzo solidna firma, szybko i profesjonalnie działa na rynku.
POLECAM!!!!
Ja akurat wybrałam drzwi antywłąmaniowe. Próg i ościeżnica stalowa. Wszystko było w komplecie: klamki, okucia itd. Bardzo solidna firma, szybko i profesjonalnie działa na rynku.
POLECAM!!!!
Bez komentarza
ania1986
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 4192
Forum: Okna i drzwi Wysłany: 05.04.2013, 11:35
Ja akurat nie znam tej firmy, jednak jeżeli chodzi o dobre drzwi drewniane zewnętrzne to polecam drzwi firmy domator24.com, dostępne na allegro,
Są mocne i mają warstwę chroniącą przed szkodn ...
Temat: Jakie drzwi zewnętrzne wybrać?
ania1986
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 22762
Forum: Okna i drzwi Wysłany: 05.04.2013, 11:31
Polecam drzwi firmy domator.24.com dostępne na allegro. Ja zakupiłam je 3 lata temu do swojego domku jednorodzinnego. Drzwi są szczelne, stalowe, nie łapią korozji. Nie dzieje się z nimi nic zł ...
Temat: Drzwi bezpieczne
ania1986
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1112
Forum: Izolacje techniczne Wysłany: 05.04.2013, 11:21
POLECAM drzwi firmy DOMATOR24.COM, dostępne na allegro. Super jakość i cena!!!! Opis jak najbardziej odpowiada rzeczywistości. Eleganckie, antywłamaniowe i szczelne.
Pozdrawiam
Temat: POLECAM DRZWI ZEWNĘTRZNE DOMATOR24.COM
ania1986
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 32
Forum: Nowoczesne okna i drzwi Wysłany: 05.04.2013, 11:17
Chciałabym polecić wszystkim, którzy potrzebują kupić drzwi zewnętrzne do domu drzwi firmy domator24.com.
Ja akurat zakupiłam te drzwi na allegro, bo cena była bardzo korzystna. Drzwi są s ...
Temat: Drzwi zewnętrzne
ania1986
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 5946
Forum: Nowoczesne okna i drzwi Wysłany: 05.04.2013, 11:11
Witam serdecznie,
ja ostatnio kupiłam drzwi na allegro firmy domator24.com i jak najbardziej polecam!!!! Ja akurat zdecydowałam się na drzwi antywłamaniowe. Wszystkie drzwi są stalowe, szczelne ...
ania1986
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 4192
Forum: Okna i drzwi Wysłany: 05.04.2013, 11:35
Ja akurat nie znam tej firmy, jednak jeżeli chodzi o dobre drzwi drewniane zewnętrzne to polecam drzwi firmy domator24.com, dostępne na allegro,
Są mocne i mają warstwę chroniącą przed szkodn ...
Temat: Jakie drzwi zewnętrzne wybrać?
ania1986
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 22762
Forum: Okna i drzwi Wysłany: 05.04.2013, 11:31
Polecam drzwi firmy domator.24.com dostępne na allegro. Ja zakupiłam je 3 lata temu do swojego domku jednorodzinnego. Drzwi są szczelne, stalowe, nie łapią korozji. Nie dzieje się z nimi nic zł ...
Temat: Drzwi bezpieczne
ania1986
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1112
Forum: Izolacje techniczne Wysłany: 05.04.2013, 11:21
POLECAM drzwi firmy DOMATOR24.COM, dostępne na allegro. Super jakość i cena!!!! Opis jak najbardziej odpowiada rzeczywistości. Eleganckie, antywłamaniowe i szczelne.
Pozdrawiam
Temat: POLECAM DRZWI ZEWNĘTRZNE DOMATOR24.COM
ania1986
Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 32
Forum: Nowoczesne okna i drzwi Wysłany: 05.04.2013, 11:17
Chciałabym polecić wszystkim, którzy potrzebują kupić drzwi zewnętrzne do domu drzwi firmy domator24.com.
Ja akurat zakupiłam te drzwi na allegro, bo cena była bardzo korzystna. Drzwi są s ...
Temat: Drzwi zewnętrzne
ania1986
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 5946
Forum: Nowoczesne okna i drzwi Wysłany: 05.04.2013, 11:11
Witam serdecznie,
ja ostatnio kupiłam drzwi na allegro firmy domator24.com i jak najbardziej polecam!!!! Ja akurat zdecydowałam się na drzwi antywłamaniowe. Wszystkie drzwi są stalowe, szczelne ...
-
xfinlandia
Właśnie dlatego nisko cenię sobie to forum - ze "puszcza " taki spam zniechęcając wartościowych użytkowników:(
Ciekawe po ilu dniach zadziała Moderator?
Ciekawe po ilu dniach zadziała Moderator?
Polecam drzwi zewnętrzne firmy domator24.com, dostępne na allegro. Świetna jakość i korzystna cena. Opis zgadza się z rzeczywistością.
Gorąco polecam!!!
Gorąco polecam!!!
-
xfinlandia
Domena firm z allegro - nieważne jak mówią, byleby mówili.
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

tylko sobie szkodzą! kiedy to zrozumieją?
jeśli chodzi o moje zdanie co do firm produkujących drzwi to ja się skłaniam ku tej //www.ekoplast-krakow.pl/ mam od nich okna, są solidne, szczelne więc podejrzewam, że drzwi też spełnią wszelkie wymagania.
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

To jakby temat jest nie o oknach temat dotyczy drzwi 
-
xfinlandia
Gołym okiem widać, że e coś tam prowadzi kampanię reklamową. Ale spokojnie, to forum ma żałośnie słabą moderację, więc link chwilę powisi.
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

moderacja czuwa
a internauci nie są debilami
ja tam odsyłam na międzynarodowe targi Interiors & Design w Warszawie, rejestracja dla odwiedzających jest darmowa: http://targiprodukcjiokienidrzwi.pl/zwi ... a-on-line/ a wydaję mi się, że warto tam być, w szczególności jak ktoś kupuje mieszkanie lub buduje dom
-
Przemek
Kolega przestanie z Ta reklama.
Forumowicze nie są idiotami
Forumowicze nie są idiotami
Odświeżę temat
Własnie art-tom wprowadził nowe zamki hakowy połączony z bolcami więc mamy 5 punktów zaparcia po stronie klamki. Dodatkowo dali pełna regulacje na ościeżnicy czego wcześniej nie był a czasem by pomogło tzn. możemy tez regulować docisk przy hakach i bolcach.
Zmieniono również konstrukcję ramy z meranti rdzeń teraz jest z sosny potem doklejki z meranti i wszystko obłogowane. Producent twierdzi że to lepsza konstrukcja, w drzwiach z dębiny nic nie zmieniono wszystko jest wykonane z dębiny.
Własnie art-tom wprowadził nowe zamki hakowy połączony z bolcami więc mamy 5 punktów zaparcia po stronie klamki. Dodatkowo dali pełna regulacje na ościeżnicy czego wcześniej nie był a czasem by pomogło tzn. możemy tez regulować docisk przy hakach i bolcach.
Zmieniono również konstrukcję ramy z meranti rdzeń teraz jest z sosny potem doklejki z meranti i wszystko obłogowane. Producent twierdzi że to lepsza konstrukcja, w drzwiach z dębiny nic nie zmieniono wszystko jest wykonane z dębiny.
My na drzwiach nie oszczędzaliśmy i pozostaliśmy przy znanej marce, czyli Gerdzie. Póki co bez przykrych niespodzianek. Nie wiem, jak inni, ale mają dość długą gwarancję, tzn. Gerda. Ogólnie polecam nie oszczędzać na drzwiach wejściowych
Bo to inwestycja reprezentacyjna, jeśli można tak powiedzieć. Plus bezpieczeństwo i szczelność też istotne rzeczy.