Oświetlenie sypialni

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Oświetlenie sypialni

Post autor: Redakcja »

Oświetlenie sypialni to jedno z najważniejszych elementów jej aranżacji. Oświetlenie sypialni >>
Redakcja

mateuszo18
Początkujący
Początkujący

Oświetlenie sypialni

Post autor: mateuszo18 »

Do oświetlenia sypialni polecam raczej ciepłe światło. Nie można też nie wspomnieć o energooszczędności. Mam tu na myśli żarówki LED o barwie ciepłej które pasują nie tylko do sypialni lecz do każdego pomieszczenia w domu. Polecam strone
www.zarowkiledowe.com gdzie można kupić dobre żarówki w taniej cenie z dwuletnią gwarancją.

sunn333
Aktywny
Aktywny

Re: Oświetlenie sypialni

Post autor: sunn333 »

mi się najbardziej podoba oferta sklepu: http://www.superlights.pl robiłem u nich zakupy już kilka razy, ostatnio kupiłem oświetlenie do ogrodu :D lubię u nich robić zakupy, bo mają niskie ceny i zawsze mogę liczyć na fachową pomoc

Natnat
Początkujący
Początkujący

Post autor: Natnat »

oświetlenie gdziekolwiek dobrze, aby było ciepłej barwy...

speeker
lubie spamować

Post autor: speeker »

oj coś w tym jest. bo na pewno nie może być za jasno, żeby nie zburzyć tego fajnego klimatu, jaki panuje w sypialni. Jakieś lekkie światło górne, ale też jakieś stojące lampki będą ważnym elementem. A jak ktoś będzie szukał ciekawych lamp do sypialni czy innych pomieszczeń warto zajrzeć tutaj http://www.dutchhouse.pl/

WkladyKominkowe
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: WkladyKominkowe »

Zgadza się,oświetlenie to bardzo istotny element nie tylko sypialni,ale i każdego pomieszczenia,pokoju. Dlatego też warto zainwestować w cos naprawdę dobrego,mi bardzo podobają się diody oraz taśmy typu led.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”