Witam szczerze polecam firmę schodownia z małopolski!
Wybudowali mi domek szkieletowy z pełnym wyposarzeniem w zachodniopomorskim. Wszystko wykończone na tip top to już ich drugie zlecenie 5 lat temu robili mi schody w domu z drewna na wymiar z tego co się orientuje wykonują oni wiele innych projektów z drewna kuchnie, parapety, tarae itp. Domek wykończony tak jak chcieliśmy kuchnia na wymiar drewniana żadnej fuszery. Wszystko bardzo ładnie dopieszczone bez żądnych niedociągnięć. Ekipa terminowa i wszystko bardzo profesjonalnie funkcjonowało od początku do końca budowy. Ponieważ nie było to pierwsze zlecenie wiem że nie jest to firma która zaraz ucieknie z rynku i zostaniemy bez rękojmi. Firma z południa Polski ale koszty były bezkonkurencyjne i odległośc 600 km nie stanowiła problemu - czego najlbardziej się obawialiśmy!
Oby jak najwięcej takich wykonawców na naszym rynku!!!!!
dom szkieletowy - firma schodownia POLECAM!!!!!!!!!
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: dom szkieletowy - firma schodownia POLECAM!!!!!!!!!
Dobre, dobre!!! 600 km w tą czy w tą, to pikuś. Nawet Pan pikuś. Gratulujemy, niewiele takich firm w polsze. Dzisiaj reklamujemy się jakimkolwiek wykonawstwem, ale już niedługo trzeba będzie reklamować się umiejętnościami wykonawstwa domów nisko energetycznych. Rynek sam zweryfikuje. Nie stać będzie inwestorów na firmy nie potrafiące dobrze wykonać izolacji termicznej i wodoszczelnej.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.