Drzwi zewnętrzne
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
CzarekBudujeDom
- Początkujący

Drzwi zewnętrzne
Witam,
Na początku chciałbym się ze wszystkim przywitać.
Jestem na etapie przygotować do budowy domu i nie mam pojęcia jakie drzwi zewnętrzne brać pod uwagę?
Proszę o porady.
Czarek
Na początku chciałbym się ze wszystkim przywitać.
Jestem na etapie przygotować do budowy domu i nie mam pojęcia jakie drzwi zewnętrzne brać pod uwagę?
Proszę o porady.
Czarek
CZAREK
Re: Drzwi zewnętrzne
Witam,
Zależy od kwoty jaką chcesz na nie przeznaczyć. Przedstawię trzy warianty, które według mnie będą dobrym wyborem w zależności od zasobności portfela
Bardzo dobre, ale i bardzo drogie są drzwi drewniane od Urzędowskiego. Tańsze, ale i dobre ma firma KMT. Są jeszcze drzwi Omega MD firmy Hurtownik.com, cenowo bardzo przystępnie i jakościowo też naprawdę dobrze. To jest to, co ja bym poleciła z wywiadu, który sama przeprowadzałam ze względu na swoją budowę i faktycznie informację potwierdzam. W swojej klasie jakości i ceny według mnie te trzy firmy są najlepsze. Jeżeli będą potrzebne szczegóły jestem na posterunku 
Ania
Zależy od kwoty jaką chcesz na nie przeznaczyć. Przedstawię trzy warianty, które według mnie będą dobrym wyborem w zależności od zasobności portfela
Ania
-
aseba
- Zaawansowany

Zgadzam się z w/w opinią co do KMT! ...wieloletni urzytkownik 
-
Ekodecor COLOR HOUSE
- Początkujący

- Kontakt:
Witam
Jesteśmy dystrybutorem
-Drzwi PORTA
-Farb Caparol
-Chemii budowlanej MIRA
-Listwy Langus oraz NMC
Zapraszamy do naszego punktu:
Od poniedziałku do piątku w godz. 7-19
W soboty od 8-15
EkoDecor Color House
ul. Wiertnicza 42
02-952 Warszawa - Wilanów
tel. (22) 435 83 94
GSM: 516 127 353
www.ekodecor.pl
Jesteśmy dystrybutorem
-Drzwi PORTA
-Farb Caparol
-Chemii budowlanej MIRA
-Listwy Langus oraz NMC
Zapraszamy do naszego punktu:
Od poniedziałku do piątku w godz. 7-19
W soboty od 8-15
EkoDecor Color House
ul. Wiertnicza 42
02-952 Warszawa - Wilanów
tel. (22) 435 83 94
GSM: 516 127 353
www.ekodecor.pl
-
damianbokowski
- Początkujący

- Kontakt:
Witam wszystkich 
witam. w tamtym roku na budmie zobaczylem stalowe drzwi hormanna - to sa drzwi zewnetrzne mz Thermo. mam je od roku i jestem zadowolony przede wszystkim z powodu dobrej termoizolacyjnosci. dla mnie wazne bylo ze przegroda termiczna jest zarowno w plycie drzwiowej jak i oscieznicy.
nie bede jednak kryl ze moj Top number one to drzwi aluminiowe Top prestige tez hormanna. ale portfel odmowil wtedy posluszenstwa i dzis nawet troche zaluje. super drzwi, naprawde. :roll:
pozdrawiam :)
nie bede jednak kryl ze moj Top number one to drzwi aluminiowe Top prestige tez hormanna. ale portfel odmowil wtedy posluszenstwa i dzis nawet troche zaluje. super drzwi, naprawde. :roll:
pozdrawiam :)
Tu na pewno znajdziesz drzwi które spełnią Twoje oczekiwania zarówno estetyczne jak i techniczne http://www.drzwi-cal.pl/ .Proponuję przed wyborem drzwi skorzystać z pomiaru i doradztwa doświadczonego montażysty . Pomoże to uniknąć w dalszym etapie problemów np. z wielkością otworu.I pamiętaj ,że dobre drzwi źle zamontowane to kasa wywalona w błoto.
W dobrej cenie i nie najgorszej jakości. Znajomy handlował kiedyś drzwiami Mar-Tom, takimi jak np. te
https://outbud.pl/produkt/mt-drzwi-wenu ... -dab-29866 . Te na zdjęciu są akurat z przeszkleniem, ale wiem, że w ofercie mają też całe. Podobno bardzo mały odsetek reklamacji miał w sklepie jeśli chodzi o te drzwi
https://outbud.pl/produkt/mt-drzwi-wenu ... -dab-29866 . Te na zdjęciu są akurat z przeszkleniem, ale wiem, że w ofercie mają też całe. Podobno bardzo mały odsetek reklamacji miał w sklepie jeśli chodzi o te drzwi
-
princessa2013
- Początkujący

- Kontakt:
Witam, miałam problem z firmą KMT, uważajcie na gwarancję, mi nie chcieli uznać jak się okazało był uszkodzony system zasuwny, czy jakoś tak i długo z nimi walczyłam.
Witam serdecznie,
ja ostatnio kupiłam drzwi na allegro firmy domator24.com i jak najbardziej polecam!!!! Ja akurat zdecydowałam się na drzwi antywłamaniowe. Wszystkie drzwi są stalowe, szczelne i mają warstwę, która chroni przed korozją.
Przy tym dostałam też 2 gratisy: alarm i wkładkę GERDY. Co było dla mnie ważne, że dzrzwi były już gotowe do montażu. Tanie- tylko ok. 800- 900 PLN.
Polecam tę firmę.
ja ostatnio kupiłam drzwi na allegro firmy domator24.com i jak najbardziej polecam!!!! Ja akurat zdecydowałam się na drzwi antywłamaniowe. Wszystkie drzwi są stalowe, szczelne i mają warstwę, która chroni przed korozją.
Przy tym dostałam też 2 gratisy: alarm i wkładkę GERDY. Co było dla mnie ważne, że dzrzwi były już gotowe do montażu. Tanie- tylko ok. 800- 900 PLN.
Polecam tę firmę.
-
aseba
- Zaawansowany

Wow,ramiak na całym obwodzie! Sory kolego,sprzedawco,producencie,ale takie teksty możesz zamieścić w każdej klatce blokowej obok ulotki "...wkładka patentowa GERDA"dom-ator pisze: a dodatkowym elementem konstrukcyjnym skrzydła, podwyższającym jakość i wytrzymałość drzwi, jest drewniany ramiak zastosowany na całym obwodzie skrzydła. Zapraszamy do zakupów!
Ramiak drewniany , niebywałe
. I to na całym obwodzie !!! Toż to drzwi ANTYWŁAMAniowe /prawie/ 
-
aseba
- Zaawansowany

Jak 'prawie'? Zapewne z 10 bolców mają.. 
-
aseba
- Zaawansowany

Rzeczywiście rzetelna to informacja o ramiaku drewnianym na całym obwodzie skrzydła
A jesli chodzi o klatkowe oferty drzwi wejściowych to nie wzbydza we mnie pogardę tylko śmiać mi się chce

Re: Drzwi zewnętrzne DOMATOR24.COM
Witam wszystkich zainteresowanych drzwiami Domator. Ja zakupiłąm drzwi tej firmy w zeszłym roku i jestem w pełni zadowolona. Opis drzwi zgadza się całkowicie z rzeczywistością. Drzwi są mocne, szczelne i bardzo eleganckie.
Polecam wszystkich, którzy stawiają na wysoką jakość i fachowe doradztwo.
Pozdrawiam
Polecam wszystkich, którzy stawiają na wysoką jakość i fachowe doradztwo.
Pozdrawiam