Firma K-PROJEKT wykonuje meble na indywidualne zamówienia klientów.
Działalność firmy skupiona jest na świadczeniu usług w zakresie projektowania i zabudowy wnętrz.
Nasza oferta obejmuje wysokiej jakości estetyczne i atrakcyjne cenowo szafy i garderoby, które posiadają najnowsze systemy drzwi przesuwnych.
Proponujemy również Państwu bogatą i różnorodną ofertę mebli: pokojowych, kuchennych, sypialnianych, łazienkowych i innych.
Na nasze produkty udzielamy 5 lat gwarancji .
Na terenie Krakowa i okolic pomiar, projekt i wycena GRATIS
www.kprojekt.com.pl
Szafy,garderoby,wnętrza Kraków
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Szafy,garderoby,wnętrza Kraków
Czy my się przypadkiem nie spotkaliśmy?
Mam pamięć do nazw i tak mi się wydaje...
W pełni polecam kolegę z postu wyżej, raczej się nie mylę co do nazwy...
Moja nazwa firmy to mój nick
To tak przy okazji 
W pełni polecam kolegę z postu wyżej, raczej się nie mylę co do nazwy...
Moja nazwa firmy to mój nick
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny...
Usługi remontowo-wykończeniowe
Usługi remontowo-wykończeniowe
istnieje takie prawdopodobieństwo 
firmy powyżej nie znam,
po miłych doświadczeniach podczas wykonywania garderoby, mogę polecic firmę Autorskie Meble, na stronie www maja sproo zdjęć i fajne pomysły
www.autorskiemeble.pl
po miłych doświadczeniach podczas wykonywania garderoby, mogę polecic firmę Autorskie Meble, na stronie www maja sproo zdjęć i fajne pomysły
www.autorskiemeble.pl
Kalo32 mogę potwierdzić twoje słowa, http://www.autorskiemeble.pl, szybko, sprawnie i bezproblemowo:) Szafa prezentuje się znaokimocie i spełnia wszystkie moje wymagania, polecam!
No, no, no. Już po 17 miesiącach odpowiedź na posta, na forum
Można by zgłosć do Księgi Guinnesa