Blachodachówka Plannja Royal brąz mat

Dachówka ceramiczna, dachówka cementowa a może blachodachówka? Jeżeli stoisz obecnie przed takim wyborem to koniecznie musisz poradzić się innych którzy mają już te doświadczenia za sobą. Zapytaj się, które pokrycie dachowe jest najlepsze.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

grzes-70
Początkujący
Początkujący

Blachodachówka Plannja Royal brąz mat

Post autor: grzes-70 »

Poszukuje blachodachówki plannja royal brąz mat a konkretnie dwóch arkuszy tejże blachy . I tu mam pytanie do szanownych kolegów czy może komuś została z budowy , może gdzieś na składzie w magazynie ktoś widział , albo może jakaś podpowiedź gdzie szukać , może jakiś zamiennik pasujący do tego royala w tym kolorze(do plannji dzwoniłem nie maja )

pozdrawiam i z góry dziękuje[/b]

Racek
Aktywny
Aktywny

Re: Blachodachówka Plannja Royal brąz mat

Post autor: Racek »

Zamów.

grzes-70
Początkujący
Początkujący

Re: Blachodachówka Plannja Royal brąz mat

Post autor: grzes-70 »

Jak by było to takie proste już bym to dawno zrobił nie pisząc na forum że jej poszukuje.Zamówić nie mogę bo już nie produkują w tym kolorze od 2006r ,jako model blachodachówki royal jest nadal w sprzedaży tylko że już całkiem ma nową technologię kładzenia powłoki farby na blasze hard coat i jakby nie patrzeć nie ma szans dobrać nawet podobny kolor bo jest bardzo duża różnica i dlatego próbuję na forum zapytać czy ktoś wie, widział itd,

POZDRAWIAM

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pokrycia dachowe”