Dlatego PASS! i przeczytaj wypowiedź JARO1005 w dziale 'Nowoczesne okna i drzwi' ...wnioski nasuną się sameleeeon pisze:Zauważyłam, kobieca intuicja...
Podanie namiarów jest bardzo proste i często spontaniczne.
Jestem zdania ,że każdy zasługuje na szansę, aby móc poprawić swoje błędy.
Czy z niej skorzystają?Tego nie wiem...,w przeciwnym wypadku nie będę miała wyrzutów .
Dlatego zwróciłam się do Was, abym w temacie była trochę mądrzejsza
Wadliwy montaż okien?
-
aseba
- Zaawansowany

Re: Wadliwy montaż okien?
Rozumiem aseba,
a czy zauważyłeś ile czasu upłynęło zanim JARO1005 napisał tą informację?
Z tego co pamiętam 30 dni, więc od razu nie uzewnętrznił się tylko swoje odczekał.
Daj mi zatem trochę czasu...,jeżeli zrobią mi domek dla lalek zostaną czarną plamą na mapie,
ok?
a czy zauważyłeś ile czasu upłynęło zanim JARO1005 napisał tą informację?
Z tego co pamiętam 30 dni, więc od razu nie uzewnętrznił się tylko swoje odczekał.
Daj mi zatem trochę czasu...,jeżeli zrobią mi domek dla lalek zostaną czarną plamą na mapie,
ok?
-
aseba
- Zaawansowany

No tak,ale Ty zauważ ,że w jego przypadku błąd był innej natury. Owszem zawinił czynnik ludzki,ale to mogła być tylko pomyłka(zdarza się najlepszym) co na początku JARO1005 i tak jak my wszyscy zrozumielibyśmy to. W Twoim przypadku błąd nie polegał na np. innym pakiecie szybowym,innym układzie(podziale) skrzydeł,albo nie tym profilu tylko na najpopularniejszym przejawem partactwa które winno być tępione niczym letnie komary
Pomyśl,czy można aż tyle błędów na raz popełnić??? Od ilu lat ta firma jest na rynku???? Zapewne nie jedno okno wstawili jakieś nieświadomej staruszce... PASS-uje bo to bez sensu pisać o tak oczywistych sprawach! 
Zgadza się, czuję, że nie jestem pierwsza, tak na marginesie przede mną byli u przysłowiowej staruszkiaseba pisze:No tak,ale Ty zauważ ,że w jego przypadku błąd był innej natury. Owszem zawinił czynnik ludzki,ale to mogła być tylko pomyłka(zdarza się najlepszym) co na początku JARO1005 i tak jak my wszyscy zrozumielibyśmy to. W Twoim przypadku błąd nie polegał na np. innym pakiecie szybowym,innym układzie(podziale) skrzydeł,albo nie tym profilu tylko na najpopularniejszym przejawem partactwa które winno być tępione niczym letnie komaryPomyśl,czy można aż tyle błędów na raz popełnić??? Od ilu lat ta firma jest na rynku???? Zapewne nie jedno okno wstawili jakieś nieświadomej staruszce... PASS-uje bo to bez sensu pisać o tak oczywistych sprawach!
Wiem, że za pierwszym razem powinni swą pracę wykonać tak, abym nie miała wątpliwości,bo przecież są jedną z czołowych firm na rynku.Tak się nie stało.
Być może w tej firmie istnieje ciche przyzwolenie ta takie partactwo, nie wiem...
Zobligował się, że zrobi to jak być powinno, wg sztuki budowlanej, zobaczymy...
Może to będzie nauczka dla niego i już więcej nie będzie się ślizgał na dobrym -puki co imieniu firmy.
Ja chcę być lojalna swoim zasadom, tak jak pisałam, daję im szansę, jeżeli z niej nie skorzystają to wypadną z dużym hukiem.
Liczę na zrozumienie i wsparcie dobrą radą
Kolejne foto, bardziej ogólne...

Próg balkon

łączenie drzwi balkonowych z oknem
W łączeniu drzwi balkonowych z oknem brakuje profilu H,
czy tak może być skręcone?
W siedzibie mówią, że montują profil H...
czy tak może być skręcone?
W siedzibie mówią, że montują profil H...
Pojawił się otwór wentylacyjny

I jeszcze szpara z zewnątrz, oraz próg z zewnątrz

Kolejne nowości

-
grin100780
- Początkujący

Hej leon.świetna sprawaz tą dylatacją przyznaję ale jeśli pukasz w okno i maz głuchy dżwięk to możesz mieś nie do pianowane.odkuwasz na 20cm i musisz zgłosić do tych co zakładali.Niestety polska.Ja poprawiałem 4 okna u kuzyna w deweloperce i okno narożne o łącznej długości 180cm na 120 cm trzymało się na dwuch ankrach.szok
muszą to poprawić.a jak nie to robisz to na własny koszt
muszą to poprawić.a jak nie to robisz to na własny koszt
-
grin100780
- Początkujący

to co widzę to straszne i jeszcze to co napisałóeś to dlamnie nowość.Daj namiary na tego fachowca.Jestem tu od dziś ale już dużo się dowiedziałem
.Pozdrawiam.Szok. Pamiętaj że jesteś na prawach jako konsument
.Pozdrawiam.Szok. Pamiętaj że jesteś na prawach jako konsument
-
IWUBE
kamerka termowizyjna się kłania - szukaj kogoś u siebie a nie pożałujesz
robisz pomiar przed oraz pomiar po i zobaczysz czy warto płacić partaczom
K.R
robisz pomiar przed oraz pomiar po i zobaczysz czy warto płacić partaczom
K.R
Dzięki, popytam