szukam farby Hammerite Spray ciemnozielona efekt młotkowy

Bez materiałów chemii budowlanej nie można wyobrazić sobie żadnych prac budowlanych i remontowych. Wybór materiałów jest ogromny, a ciągle pojawiają się nowe, ciekawe produkty. Jakie materiały zastosować w konkretnym przypadku? Które ułatwią i usprawnią budowę i remont? Czym tynkować, malować, impregnować, kleić, uszczelniać i czyścić?

Moderator: Deitermann

slayer74
Zainteresowany
Zainteresowany

szukam farby Hammerite Spray ciemnozielona efekt młotkowy

Post autor: slayer74 »

witam! szukam sklepu gdzie kupię wysyłkowo farbę Hammerite Spray ciemnozielona efekt młotkowy. nie mogę u siebie nigdzie znaleźć w marketach budowlanych (castorama, leroy) i w hurtowniach. kiedyś była bo kupowałem ale chyba słabo się sprzedawała więc nie ma jej w ofercie. potrzebuje 3-5 szt. opakowań

http://www.google.com/search?hl=pl&q=ha ... nXtQasooFg

Enerbau
Ekspert budowlany
Ekspert budowlany

Re: szukam farby Hammerite Spray ciemnozielona efekt młotkow

Post autor: Enerbau »

Poszukaj wśrod znajomych. Może masz kogoś w Niemczech? Tam bez problemu kupisz poszukiwana farbę.

slayer74
Zainteresowany
Zainteresowany

skontakotwałem sie z przedstawicielem firmy Hammerite. niestety wycofano ze sprzedaży tą farbę oraz też pistolety do malowania farbą Hammmerite na specjalne naboje. te pistolety były wadliwe więc nie kupujcie ich np. na allegro bo też nie są na zwykłą farbę Hammerite z puszki

slayer74
Zainteresowany
Zainteresowany

skontaktowałem sie z przedstawicielem firmy Hammerite. niestety wycofano ze sprzedaży tą farbę oraz też pistolety do malowania farbą Hammmerite na specjalne naboje. te pistolety były wadliwe więc nie kupujcie ich np. na allegro bo też nie są na zwykłą farbę Hammerite z puszki

slayer74
Zainteresowany
Zainteresowany

:cry:

slayer74
Zainteresowany
Zainteresowany

edycja swoich postów to koszmar na tym forum :evil:
oto wyzej wymieniony pistolet, szkoda że się sprawdził
http://www.youtube.com/watch?v=92kHfmV7vCg
można malować zwykłym pistoletem ale trzeba rozcieńczyć farbę Hammerite najlepiej ich orginalnym ale kilka razy droższym od zwykłego rozpuszczalnikiem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chemia budowlana”