nie rozumiem czy u nas sie tego nie wykonuje jeżeli by kogokolwiek interesowała współpraca
czy stiuk venecki tanio kogos interesuje?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
czy stiuk venecki tanio kogos interesuje?
Cześć mam na imie Witek nie dawno wróciłem za granicy a konkretnie z Włoch pracowałem tam 5 lat w Rzymie jako malarz a ostatnie trzy lata byłem wykonawcą stiuka veneckiego którego wykonywałem u wielu dobrze ustawionych ludzi we Włoszech takich jak adwokaci,lekarze a nawet u jednego ministra dziś kiedy próbuje bardzo tanio wykonać stiuk komuś w Polsce z oryginalnym materiałem Włoskim to nikt jak by na mnie nie zwraca uwage
nie rozumiem czy u nas sie tego nie wykonuje jeżeli by kogokolwiek interesowała współpraca
-
jandecorator
- Początkujący

Re: czy stiuk venecki tanio kogos interesuje?
U nas królują gładzie,ludziska lubia jak jest głdko i kańciasto:Pvitozzi pisze:Cześć mam na imie Witek nie dawno wróciłem za granicy a konkretnie z Włoch pracowałem tam 5 lat w Rzymie jako malarz a ostatnie trzy lata byłem wykonawcą stiuka veneckiego którego wykonywałem u wielu dobrze ustawionych ludzi we Włoszech takich jak adwokaci,lekarze a nawet u jednego ministra dziś kiedy próbuje bardzo tanio wykonać stiuk komuś w Polsce z oryginalnym materiałem Włoskim to nikt jak by na mnie nie zwraca uwage![]()
Mało kto wie co to jest stiuk,co to jest sztablatura:P
-
shirionell
- Zainteresowany

- Kontakt:
Jak byś faktycznie wykonywał to pięć lat, to odmienił byś Stiuk na "Stiuku" a nie "Stiuka", widać te 5 letnie doświadczenie. Niestety tacy ludzie zabierają prace prawdziwym fachowcom..
Link do naszej oferty : http://www.facebook.com/shirionel
Link do naszej oferty : http://www.facebook.com/shirionel
Dobre,ale taka prawda,że trzeba wiedzieć też jak się piszę.