czy stiuk venecki tanio kogos interesuje?

Salon jest jednym z najważniejszych miejsc w mieszkaniu, to tutaj spędzamy większość czasu i przyjmujemy gości. Rady i opinie na temat urządzania salonu ? małego, dużego, z jadalnią lub bez.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

vitozzi
Początkujący
Początkujący

czy stiuk venecki tanio kogos interesuje?

Post autor: vitozzi »

Cześć mam na imie Witek nie dawno wróciłem za granicy a konkretnie z Włoch pracowałem tam 5 lat w Rzymie jako malarz a ostatnie trzy lata byłem wykonawcą stiuka veneckiego którego wykonywałem u wielu dobrze ustawionych ludzi we Włoszech takich jak adwokaci,lekarze a nawet u jednego ministra dziś kiedy próbuje bardzo tanio wykonać stiuk komuś w Polsce z oryginalnym materiałem Włoskim to nikt jak by na mnie nie zwraca uwage :(
nie rozumiem czy u nas sie tego nie wykonuje jeżeli by kogokolwiek interesowała współpraca

Przemek

Post autor: Przemek »

jaki region polski ?
daj ogłoszenie na www.e-mieszkanie.pl

jandecorator
Początkujący
Początkujący

Re: czy stiuk venecki tanio kogos interesuje?

Post autor: jandecorator »

vitozzi pisze:Cześć mam na imie Witek nie dawno wróciłem za granicy a konkretnie z Włoch pracowałem tam 5 lat w Rzymie jako malarz a ostatnie trzy lata byłem wykonawcą stiuka veneckiego którego wykonywałem u wielu dobrze ustawionych ludzi we Włoszech takich jak adwokaci,lekarze a nawet u jednego ministra dziś kiedy próbuje bardzo tanio wykonać stiuk komuś w Polsce z oryginalnym materiałem Włoskim to nikt jak by na mnie nie zwraca uwage :(
nie rozumiem czy u nas sie tego nie wykonuje jeżeli by kogokolwiek interesowała współpraca
U nas królują gładzie,ludziska lubia jak jest głdko i kańciasto:P
Mało kto wie co to jest stiuk,co to jest sztablatura:P

Awatar użytkownika
gambit65
rekomendowany doradca
Kontakt:

Post autor: gambit65 »

zadzwoń tu podobno potrzebują 501091068.W-wa bartycka
gambt- REMONT Z FACHOWCEM

shirionell
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: shirionell »

Jak byś faktycznie wykonywał to pięć lat, to odmienił byś Stiuk na "Stiuku" a nie "Stiuka", widać te 5 letnie doświadczenie. Niestety tacy ludzie zabierają prace prawdziwym fachowcom..

Link do naszej oferty : http://www.facebook.com/shirionel

Awatar użytkownika
Veldecor
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Veldecor »

Dobre,ale taka prawda,że trzeba wiedzieć też jak się piszę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Salon / Pokój dzienny”