Kabiny Parowe Eago - znacie to ??
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Kabiny Parowe Eago - znacie to ??
Kupiłam wanne EAGO na targach MuratorExpo kilka miesięcy temu.. Sceptycznie podchodziłam ale namówiła mnie moja Pani projektant i nie żałuje wygląd wanny ze szkła -REWELACJA najwięcej frajdy mają dzieciaki podczas mini nurkowania. eago-spa świetna obsługa i przystojni montażyści
... ale trzeba się targować..
baracudda
Tak szczerze mówiąc to pierwsze słyszę o takiej firmie,jeżeli ktoś z Was miał z nimi styczność to prozę o opinię. Głównie chodzi tutaj o jakość względem ceny,to najbardziej istotna sprawa.
jakość naprawdę dobra a jesli chodzi o ceny?na allegro widzialem firmę ktora sprzedaje Eago od złotówki i widzialem że dwie wanny zakonczyly się na połowie ceny!!maja 10-12produktów w licytacjach
-
Agnieszka79
- Początkujący

Ja długo szukałam odpowiedniej kabiny parowej, ale zaufałam innej firmie - Sanplast. Kabiny prysznicowe Sanplastu łączą dwie funkcje: parową i hydromasażową. Zatem można poczuć się i jak w saunie, i jak w SPA.
Można też zastosować sobie swoistą fototerapię, dzięki łatwemu włączaniu i wyłączaniu oświetlenia. Poza tym kabina Sanplastu wygląda po prostu bardzo elegancko.
Chyba Sanplast musi sie lokować tez na forach-))) sanplast zalany plastikiem jest ładniejsza od kabin szklanych ????
manus