Internetowa aranżacja wnętrz

Jeżeli marzy ci się sypialnia, a nie wiesz jak ją urządzić, w tym dziale możesz podyskutować na temat aranżacji tego miejsca. Zapytaj innych, co sądzą o lustrze czy telewizorze w sypialni. Znajdziesz porady dotyczące koloru ścian w sypialni oraz czy ustawienie łóżka w odpowiednim miejscu ma wpływ na sen.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

eleganckiewnetrze
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Internetowa aranżacja wnętrz

Post autor: eleganckiewnetrze »

Marzysz o pięknym mieszkaniu? ale nie masz pomysłu, czasu, a może pieniędzy ?
Przyślij mi zdjęcie swojego pomieszczenia, a ja mailowo pomogę Ci stworzyć wymarzone wnętrze.

Obrazek

- internetowe aranżacje wnętrz na każdą kieszeń (nie tylko dla bogatych)
- internetowe metamorfozy mieszkań niewielkim kosztem i w krótkim czasie...
-internetowe wspólne zakupy- razem dobierzemy meble i dodatki do Twojego wnętrza, w odpowiedniej dla Ciebie cenie

Już od 100 zł za poradę!

Maciek111
Początkujący
Początkujący

Re: Internetowa aranżacja wnętrz

Post autor: Maciek111 »

Ciekawe artykuły dotyczące wnętrz można znaleźć na tej stronce: http://www.dom.pl/
podpowiadają jak w ciekawy sposób urządzić mieszkanko

jelena54
Początkujący
Początkujący

Post autor: jelena54 »

prawdziwie ciekawe domy znalazlam na www.tsinvest.pl oczarowal mnie wyjatkowo ten dom http://www.tsinvest.pl/pl/rezydencje-et ... rezydencja . Sa to piekne rezydencje, nad morzem, w okolicy Gdyni. Tesoro Ivory Residences
Obrazek

jolka78
Początkujący
Początkujący

Post autor: jolka78 »

Myślę, że 100zł za pomoc eksperta to nie jest dużo, a z własnego doświadczenia wiem, że kreatywna osoba w prosty i nie drogi sposób potrafi zmienić nawet najgorsze mieszkanie w super apartament. Dla osób, dla których każdy grosz się liczy pomyslodawcy.pl - znalazłam tam masę fajnych pomysłów na ciekawe dodatki i dekoracje, które robi się samemu za grosze:)

tom7878
Aktywny
Aktywny

Post autor: tom7878 »

My znaleźliśmy ciekawe dekoracje wnętrz i na ich podstawie umeblowaliśmy nasze mieszkanie

Julia Jaworek
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Julia Jaworek »

Ja raczej nie zdecydowałabym się na poradę internetową (chyba,że w opcję wchodzi kwestia - "za darmo" jak ktoś już o tym wspomniał), zupełnie inaczej, gdy rozmawiasz z kimś, widzisz jego propozycje, ale też reakcje na to, co Ty sam proponujesz. Można wspólnie dojść do najlepszego rozwiązania. Takie jest moje zdanie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sypialnie”