Witam!
Jak w temacie podwieszany sufit, złącza gipsowałem ( niestety ) szarym gipsem i zagruntowałem ( Atlas ) 100%
Maluje Dekoralem białym, po pierwszym malowaniu tragedia, wszystkie złącza widać jak na dłoni po drugim troszkę lepiej ale daleko do ideału.
Boję się że kolejne warstwy nic nie pomogą, co robić?
Dodam że to mój pierwszy podwieszany sufit. [/i]
Jak zamalować szary gips (sufit podwieszany) 100% Grunt!
-
IWUBE
Re: Jak zamalować szary gips (sufit podwieszany) 100% Grunt
tanio tak wychodzi - zainwestuj w dobry grunt i dobrą farbę - koszt ok. 18 zł/m2
2 razy malowanie i po krzyku. Problem w tym bo dobra farba kosztuje 15 litrów 540 zł netto
ale jak ktoś ufa temu co piszą na kolorowych ulotkach to proszę bardzo efekt jest na suficie
2 razy malowanie i po krzyku. Problem w tym bo dobra farba kosztuje 15 litrów 540 zł netto
ale jak ktoś ufa temu co piszą na kolorowych ulotkach to proszę bardzo efekt jest na suficie
Dzięki za odzew ale ceną za te farbę to mnie zaskoczyłeś, taniej wyjdzie marmur na sufit przykleić
A co do dobrych farb to w Holandii nawet tańsze farby są cztery razy lepsze niż w polsce, wiem bo malowałem stary magazyn 20 lat nie odświeżany i praktycznie czarne ob brudu cegły kryło już po pierwszym razie.
A co do dobrych farb to w Holandii nawet tańsze farby są cztery razy lepsze niż w polsce, wiem bo malowałem stary magazyn 20 lat nie odświeżany i praktycznie czarne ob brudu cegły kryło już po pierwszym razie.
caciano
-
IWUBE
wcale nie masz racji
stosuje tylko niemieckie farby w niemczech mieszane a nie w Polsce z byle czego. Litr kosztuje 36 zł więc znając te farby wiem że raz pomaluję i nie będzie prześwitów tak więc zużycie 0,2 l/m2 to wychodzi mi zawsze 7,20 za pomalowany m2
tanio zawsze 4 razy drożej wychodzi
przyklej marmur za 7,20 zł/m2 a resztę wynikającą z różnicy możesz mi oddać
tanio zawsze 4 razy drożej wychodzi
przyklej marmur za 7,20 zł/m2 a resztę wynikającą z różnicy możesz mi oddać