Łóżko do pokoju dziecięcego...
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
SzukającyPomocy
- Początkujący

Łóżko do pokoju dziecięcego...
Witam
Kolejny etap w wystroju pokoiku...tym razem dla dzieciaków...
Interesuje mnie zakup łóżka i najprawdopodobniej dwu piętrowego dla dwóch 9 latków...bliźniaków...przeglądając różnego rodzaju katalogi, wpadło mi oko również to;
allegro.pl/item390711725_lozko_pietrowe_darek_od_meblomix_2007.html
Co prawda cena troszkę wyższa,ale nie będę oszczędzał na dzieciakach...
Zakup poprzez internet również wchodzi w grę.
Prosiłbym Was o jakieś opinie na temat przedmiotu...
Ew. pytania, na które chętnie odpowiem...
Dzięki i czekam.
Kolejny etap w wystroju pokoiku...tym razem dla dzieciaków...
Interesuje mnie zakup łóżka i najprawdopodobniej dwu piętrowego dla dwóch 9 latków...bliźniaków...przeglądając różnego rodzaju katalogi, wpadło mi oko również to;
allegro.pl/item390711725_lozko_pietrowe_darek_od_meblomix_2007.html
Co prawda cena troszkę wyższa,ale nie będę oszczędzał na dzieciakach...
Zakup poprzez internet również wchodzi w grę.
Prosiłbym Was o jakieś opinie na temat przedmiotu...
Ew. pytania, na które chętnie odpowiem...
Dzięki i czekam.
Re: Łóżko do pokoju dziecięcego...
Ja mogę polecić Ci sprawdzoną firmę: meble dla dziecka Mają bardzo duży wybór łóżek piętrowych. Ja zdecydowałam się dla moich córek na takie: //mebledladziecka.com.pl/21-lozka-pietrowe Podoba Wam się? Bo ogólnie bardzo dobrze wkomponowało się w pokój dziewczynek.
BOB-BUDOWNICZY
- Dom i ogród w lesie
- Początkujący

- Kontakt:
Łóżko piętrowe to świetne rozwiązanie dla dzieci ... Poza tym na takim łóżku można aranżować tyle zabaw ... Ja zwykłe łózko piętrowe wykończyłam według marzenia mojego synka i tak ma "prawdziwy" statek piracki ...

Pozdrawiam gorąco.

Pozdrawiam gorąco.
Łózka piętrowe często są kłopotliwe. Oczywiście zajmują mniej miejsca, ale gdy dziecko przez nie wypadnie to na pewno zrobi sobie krzywdę.
-
AleksanderSusim
- Początkujący

Potrzebuje łóżko dla 5 latki. Czy są jakieś wytyczne do wieku? Kolor biały będzie idealny.
Tak wytyczna jest 1:d Dziecko ma się zmieścić:D Ma być wygodne i pasować do pokoju:D
- wnetrze4you
- Zainteresowany

- Kontakt:
Witam,
proszę pamiętać o doborze właściwego materaca do łóżka dziecka. Ważne parametry to : jakie zastosowano sprężyny, czy materac jest "lato- zima", ilość stref twardości, możliwość prania, czy jest antyalergiczny , wypełnienie materaca.
Najlepszym doradcą będzie sprzedawca w sklepie z materacami.
proszę pamiętać o doborze właściwego materaca do łóżka dziecka. Ważne parametry to : jakie zastosowano sprężyny, czy materac jest "lato- zima", ilość stref twardości, możliwość prania, czy jest antyalergiczny , wypełnienie materaca.
Najlepszym doradcą będzie sprzedawca w sklepie z materacami.
wnetrze4you Projektowanie wnętrz Aranżacja wnętrz
Dzieciaki lbią spać na takim łózku - zwłaszcza te, które śpią u góry są bardzo zadowolone
, takie klasyczne drewniane łóżko piętrowe z ogłoszenia mozna mieś za kilkaset złotych - tu akurat 500 zł, ale w komplecie są już materace, tylko czy kupno uzywanych materacy to dobry pomysł? Nie wiem...
Ale można i wybrać opcję full wypas
- i kupić takie łózko: //sprzedajemy.pl/lozko-dzieciece-pietrowe-lex,10812 .
Te klasyczne łóżka bardzo często mają możliwośc rozłożenia i usawienia jako dwa niezależne łózka.
Ale można i wybrać opcję full wypas
Te klasyczne łóżka bardzo często mają możliwośc rozłożenia i usawienia jako dwa niezależne łózka.
-
MarianCC
Myślę, że koniecznie trzeba zadbać o wygodny materac dla dziecka
Polecam szczególnie materace z wkładem kokosowym i lateksowym: //www.klinikasnu.pl/materace-dla-dzieci/87-materac-dzieciecy-eol-024003.html Świetnie dopasowują się do kształtu ciała i nie odkształcają się z czasem.
Pediatra doradził mi aby wybrać materac twardy albo średnio-twardy ponieważ taki jest właśnie najzdrowszy dla kręgosłupa dziecka.
Pediatra doradził mi aby wybrać materac twardy albo średnio-twardy ponieważ taki jest właśnie najzdrowszy dla kręgosłupa dziecka.
łóżko łóżkiem, ja bym też postawiła na dobry materac, żeby dzieciakom kręgosłupy się nie powykrzywiały, zajrzyj sobie na Amadu laboratorium snu - tam mają spory wybór bardzo wysokiej jakości materacy w dość dobrych cenach
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

jak można polecać materac lateksowy ?
A czemu nie? Ja mam w sypialni materac lateksowy jest naprawdę bardzo wygodny. Dla dziecka bym wybrała raczej coś takiego amadu.pl/22-materace-termoelastyczne - wygodne i tanie - można na Amadu dostać za 508zł
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

mało wiarygodna wypowiedz sory
spamujesz tak wszędzie ?
spamujesz tak wszędzie ?