Dom jednorodzinny czy wielorodzinny z poddaszem użytkowym czy parterowy? Jaki projekt domu jednorodzinnego wybrać? Jak dostosować projekt gotowy do naszych potrzeb? Zapraszamy do wymiany uwag i spostrzeżeń oraz nurtujących problemów dotyczących projektów domów oraz do zamieszczania zdjęć z realizacji Waszych domów.
My też szukając projektu domu przeglądaliśmy katalogi papierowe, mimo że w internecie wszystko jest;) Ja też całkiem niedawno dostałam newsletter z informacją ze katalog można za darmo zgarnąć, ale z pracowni Dom Dla Ciebie ( tam kupiliśmy projekt;)
A na katalog można zapisać się
Miło nam zaproponować Wszystkim poszukującym projektu domu, "katalog on-line", który przesyłamy bezpośrednio na adres e-mail. Projekt w katalogu dostosowane są do Państwa indywidualnych wymagań. Wystarczy
Krok 1.Krótko opisać swoje wymagania.
Krok 2. Przesłać na adres e-mail
Krok 3. Otrzymują Państwo katalog on-line z projektami wedle Państwa wymagań.
Witam.
Z tego co wiem, lepsze pracownie projektowe na ogół udostępniają katalog swoich projektów w wersji online. Przynajmniej Grupa Dominanta taki katalog udostępnia na swojej stronie.
Pozdrawiam
Chyba największa ilość katalogów z projektami jakie znalazłem w jednym miejscu jest na Katalog i z projektami domów - tam są online i do zamawiania za jednym zamachem do domu. Całość bezpłatna.