naprawa cieknącego prysznica

Wszystko o kanalizacji i odwodnieniu. Dział poświęcony poradom na temat najnowszym rozwiązaniom technologicznym związanymi z kanalizacją, drenażem i oczyszczaniem ścieków.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

michalll193
Początkujący
Początkujący

naprawa cieknącego prysznica

Post autor: michalll193 »

Mam problem z cieknącym prysznicem.Chodzi dokładnie o tą część , zaznaczona jest na tym obrazku czerwonym kolorem http://www.tinypic.pl/v20j6m72rhym .Chciałem żeby woda szybciej leciała przekręciłem w tym celu tą część i ona tak jakby odczepiła się .Teraz leci woda pomiędzy tymi dwoma częściami.Próbowałem ponownie przykręcać ale gdy przykręcę to zawsze z któreś strony leci woda.Można to odkręcić i chciałbym się właśnie spytać czy można to naprawić a jeśli tak to jak to mogę zrobić.Z góry uprzedzam że nie znam się za bardzo na takim czymś

IWUBE

Re: naprawa cieknącego prysznica

Post autor: IWUBE »

made in china ;-) wymień na nowy i tyle taniej będzie

michalll193
Początkujący
Początkujący

Post autor: michalll193 »

No ale chciałem wiedzieć właśnie czy sam mogę to zrobić.Nie wiem tylko czego się spodziewać po odkręceniu tego prysznica i co będę musiał zrobić aby naprawić.Co do tego czy to made in china to chyba nie , jest on min. 8 lat już

Enerbau
Ekspert budowlany
Ekspert budowlany

Post autor: Enerbau »

Jeżeli woda była twarda, to pozostaje tylko wymiana. Chińskie produky zalewają nasz rynek już od ponad 13 lat. Kupiło się tanio, to nie można oczekiwać 100 letniej gwarancji :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanalizacja i odwodnienia”