salon
salon
Redakcja
- Andrzej Koszewski
- Początkujący

-
andrzejkocan
- Początkujący

Re: salon
Kamień naturalny jest bardzo popularnym i ekskluzywnym wykończeniem stosowanym na całym świecie. Możliwość doboru odpowiedniego koloru i faktury z naszej szerokiej oferty paneli, pozwoli stworzyć wyjątkowy i niepowtarzalny projekt. Sprawdź aranżacje naszych klientów, może zainspirują Cię w tworzeniu własnej
Przenoszenie materiałów naturalnych do wnętrz było modne jest modne i chyba zawsze modnym zostanie. Materiały naturalne nie tracą swego blasku a wręcz nabierają wyjątkowości wraz z upływem lat.
Życzymy wielu pomysłów na wykorzystanie natury we wnętrzach.
Ekipa 'S-technika" www.remont.zareklamowali.pl
Życzymy wielu pomysłów na wykorzystanie natury we wnętrzach.
Ekipa 'S-technika" www.remont.zareklamowali.pl
-
OdkurzaczWodny
- Początkujący

Dla mnie zdecydowanie najlepszym i najładniejszym wykończeniem jest rzecz jasna kamień naturalny,a na drugim miejscy tynk strukturalny,jednak trzeba mieć naprawdę dosyć pokaźny budżet aby urządzić swoje pomieszczenie w ten sposób.
Ładnie zaprojektowany salon, może coś z niego ściągnę przy aranżacji swojego salonu. Tylko to inaczej zawsze wygląda na zdjęciu, a inaczej jak zaczyna się u siebie kombinować.
-
Mezoko_com
- Aktywny

To się zgadza,czasem zupełnie inaczej wygląda to na zdjęciu,a inaczej w praktyce,ale głównie po przez nieumiejętne wykonanie danego projektu i z tym trzeba się liczyć . Druga kwestia to sam budżet jaki posiadamy bo wspomniany kamień naturalny,często jest drogi dla zwykłego Użytkownika.
- Wiking_Kłodzko
- Początkujący

Projekt i pomysł na salon świetny, może sam skorzystam z Pani porad w niedalekiej przyszłości, bo jak narazie do wystroju salonu mam jeszcze daleko.
Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili.
Sokrates
Sokrates
-
piotr7778
Proponuje ciekawą propozycję wnętrzarską na temat salonu. Chętnie też nawiąże współpracę.
https://www.youtube.com/watch?v=HLzpc9AGtLs
https://www.youtube.com/watch?v=HLzpc9AGtLs