montaz drzwi dre premium
Moderator: Redakcja e-dach.pl
montaz drzwi dre premium
witam.
skonczylem prawie poddase i teraz jest czas na montaz drzwi...
wstawial ktos z Was drzwi DRE PREMIUM ? czy wystarczy montaz na sama pianke ? mam zrobione sciany z karton gipsu + profile oscieżnicowe wiec raczej mocne... slyszalem gdzies ze trzeba montoac na jakies sroby ale jak montowac na sroby do takiego profila oscieznicowego ? wydaje mi sie ze sama pianka powinna wystarczyc... wiec ktos cos na ten temat ? albo widzieliscie jak inni montuja ?
pozdrawiam...
skonczylem prawie poddase i teraz jest czas na montaz drzwi...
wstawial ktos z Was drzwi DRE PREMIUM ? czy wystarczy montaz na sama pianke ? mam zrobione sciany z karton gipsu + profile oscieżnicowe wiec raczej mocne... slyszalem gdzies ze trzeba montoac na jakies sroby ale jak montowac na sroby do takiego profila oscieznicowego ? wydaje mi sie ze sama pianka powinna wystarczyc... wiec ktos cos na ten temat ? albo widzieliscie jak inni montuja ?
pozdrawiam...
Re: montaz drzwi dre premium
cięzkie drzwi i solidne ale wystarczy piana . Ja pianuje je po całości i wystarcza .
super! dobra wiadomosc dla mnie... maja przyjsc jakos nie dlugo 
dzieki za informacje !
pozdrawiam...
dzieki za informacje !
pozdrawiam...
Należy użyć śrub montujących MB.
Już w ściance działowej z profili UA o szerokości 50 mm możemy zamontować drzwi o wadze do 50 kilogramów.
Już w ściance działowej z profili UA o szerokości 50 mm możemy zamontować drzwi o wadze do 50 kilogramów.
Dawid2304
mam zamontowane profile oscieznicowe UA 75mm... jakos nie widze opcji zeby wkrecic gdzies srube MB skoro mam wszystko oplytowane... chyba ze nie rozumiem tej idei 
pozdrawiam...
pozdrawiam...
Zrozumiesz jak się żona zezłości i strzeli drzwiami:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dawid2304
witam.
wstawilem te oscieznice regulowane tylko na pianke niskoprezna i jak narazie wszystko trzyma sie super i drzwi oczywiscie ladnie dzialaja... probowalem lekko trzaskac nimi i zero problemow hehe...
pozdrawiam...
wstawilem te oscieznice regulowane tylko na pianke niskoprezna i jak narazie wszystko trzyma sie super i drzwi oczywiscie ladnie dzialaja... probowalem lekko trzaskac nimi i zero problemow hehe...
pozdrawiam...