prośba o ocenę wyceny stanu surowego
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
radekmagister
- Początkujący

Re: prośba o ocenę wyceny stanu surowego
Szukam pomocy z różnych źródeł i myślałem że forum to dobry pomysł.
-
radekmagister
- Początkujący

Panowie Enarbau i IWB nie zapominacie czasem że reprezentujecie firmy na tym forum?
Wasze komentarze nie zachęcają mnie, potencjalnego klienta do korzystania z waszych usług.
Wasze komentarze nie zachęcają mnie, potencjalnego klienta do korzystania z waszych usług.
Ależ, dlaczego? Przecież nikt na siłę Pana do niczego nie namawia. Podpowiadamy jedynie rożne możliwości. To Pan jest decydentem i wybiera to co jest dla Pana najkorzystniejsze.radekmagister pisze: Wasze komentarze nie zachęcają mnie, potencjalnego klienta do korzystania z waszych usług.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
-
radekmagister
- Początkujący

Enerbau napisał: No i trzeba było od razu tak zrobić.
O komentarzach w tym stylu mówie. W cztery oczy lub przez telefon też tak ironicznie sie zwracacie do klientów?
O komentarzach w tym stylu mówie. W cztery oczy lub przez telefon też tak ironicznie sie zwracacie do klientów?
To nie ironia. Proszę się nie oburzać. Robimy np. sporo wycen dla ogrzewania naszym systemem, ale zawsze prosimy inwestorów o dokładniejsze informacje. Podane przez Pana są tak ogólne, że proszę się nie dziwić, że dostał Pan takie odpowiedzi. Jeżeli jesteśmy w zakresie Pana zainteresowania, to zapraszamy do kontaktu i proszę mi wierzyć, będzie Pan obsłużony na najwyższym poziomie.radekmagister pisze:Enerbau napisał: No i trzeba było od razu tak zrobić.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.