mieszkanie 40m2 Warszawa

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Redakcja
Redakcja
Kontakt:

mieszkanie 40m2 Warszawa

Post autor: Redakcja »

Przy tym projekcie postawiliśmy na pastele. Z racji niewielkiego metrażu i całkiem sporej listy oczekiwanych funkcji zastosowaliśmy jasne, proste formy muśnięte kolorem. Istny fusion nowoczesności i ponadczasowej klasyki. mieszkanie 40m2 Warszawa
Redakcja

mlody_84
Początkujący
Początkujący

Post autor: mlody_84 »

jak dla mnie zbyt kobieco...

Awatar użytkownika
Twoj Kwadrat
Początkujący
Początkujący

Post autor: Twoj Kwadrat »

I bardzo dobrze! bo to projekt realizowany dla kobiety właśnie :)

Awatar użytkownika
Twoj Kwadrat
Początkujący
Początkujący

I bardzo dobrze! bo to projekt realizowany dla kobiety właśnie :)

Awatar użytkownika
ewelajna18
Początkujący
Początkujący

Post autor: ewelajna18 »

Piękna aranżacja. O dziwo (jak na mnie) prawie nic bym tam nie zmieniła :) świetne wykorzystanie przestrzeni, kolorów i materiałów.

Awatar użytkownika
Twoj Kwadrat
Początkujący
Początkujący

Bardzo dziękuję Pani Ewelino :) proszę zwrócić uwagę, że to tylko 40m2 :) mamy salon z kuchnią, łazienkę, garderobę i sypialnię. wchodząc do mieszkania nie czuje się tak małej przestrzeni.

KADESIGN
Początkujący
Początkujący

Post autor: KADESIGN »

Dla mnie odrobinę przesadzone z szarością, ( zaakcentowałabym niektóre elementy mocniejszym kolorem) ale przecudnie przełamane delikatnym różem. Chyba dobrze bym się tam czuła ;)

Eizzy
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: mieszkanie 40m2 Warszawa

Post autor: Eizzy »

Ja również uważam, że jest za pudrowo. Rozumiem, że projekt był dla kobiety i stąd te barwy, ale ja również jestem kobietą i chyba nie odnalazłabym się w tym wnętrzu. Wydaje mi się, że przydałby się tutaj jakiś mocniejszy akcent jak na przykład grafitowa kanapa, wtedy całość nabrałaby charakteru i nie byłoby tak mdło. Ale to tylko moje zdanie, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.

Deweloper Łódź

Awatar użytkownika
Twoj Kwadrat
Początkujący
Początkujący

kanapa w rezultacie została kupiona szara, klasyczna. Niedługo końcowa sesja z realizacji, na pewno się podzielę efektami :)

Awatar użytkownika
Twoj Kwadrat
Początkujący
Początkujący

Pani Kasiu są mocniejsze akcenty, głównie w postaci grafik. Szare ściany stanowią tło dla jasnych mebli oraz kolorystycznych dodatków.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”