Biało-czarny salon
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Biało-czarny salon
Kiedy myślimy o biało-czarnych połączeniach kolorystycznych przed oczami mamy od razu nowoczesne wnętrza Biało-czarny salon >>
Redakcja
Biało-czarny salon
Obawiałem się czy nie będzie traumatycznie, ale jest pysznie.
Na czarno-białym tle fantastycznie wypadają delikatne akcenty w innych kolorach...
Chcącym spróbować własnych sił w aranżacji polecam prosty, darmowy edytor https://vinci.org.pl/?edit=marta9marta- ... sjonacie-2 dostępny bezpośrednio z przeglądarki - przeciągasz meble myszką...
Na czarno-białym tle fantastycznie wypadają delikatne akcenty w innych kolorach...
Chcącym spróbować własnych sił w aranżacji polecam prosty, darmowy edytor https://vinci.org.pl/?edit=marta9marta- ... sjonacie-2 dostępny bezpośrednio z przeglądarki - przeciągasz meble myszką...
-
Student Malowniczy
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Biało-czarny salon
Poszukujesz osoby, która pomaluje Ci mieszkanie, zrobi scianki regipsowe, wyprowadzi psa na spacer? Zaufaj nam! Jesteśmy studentami Wrocławskich uczelni, dając nam prace pomagasz nam finansowo oraz w zyskiwaniu wiedzy w praktyce!
Zapraszamy na strone by uzyskac więcej informacji!
Zapraszamy na strone by uzyskac więcej informacji!
Coralina, myślę, że takie połączenie nie byoby męczące, bardziej pomyślałabym o jaskrawych kolorach np zieleń czy czerwień. Równiez jestem zdania, że czerń i biel= klasyk. Sama usiłowałam wystylizować swój salon na takie wnętrze, mam ciemną postarzaną drewnianą podłoge z baltic do tego jasne mebelki ze złotymi zdobieniami, wszystko fajne współgra.
Wykończenia wnętrz to nie tylko pasja, ale też zawód... 
Czarno biały salon to moim zdaniem naprawdę bardzo fajna propozycja i układ kolorystyczny bo funkcjonuje na zasadzie kontrastu i oprócz ścian polecam wybrać również meble w podobnej tonacji,akurat tym się zajmujemy więc możemy pomóc i doradzić:)
Selsey.pl
- meblonista
- 3 - ostatnie ostrzeżenie !!!
Biało-czarny salon
Meble w stylu chesterfield nie muszą być wykonane tradycyjnie w brązowej czy zielonej skórze. Jak widać na zdjęciach powyżej, sofa w białej skórze wygląda bardzo ładnie. Od siebie dodam, że ostatnio część naszych klientów jest oczarowana sofami chesterfield w czarnej błyszczącej skórze naturalniej, która dodaje im więcej luksusu, a pikowania otrzymują dodatkowej głębi.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą mebli chesterfield i nie tylko na stronie www.meblonista.pl
Zapraszam do zapoznania się z ofertą mebli chesterfield i nie tylko na stronie www.meblonista.pl
meblonista.pl - Wiem czego chcę
-
kasia.bolton
- Początkujący

Bardzo nużący wystrój, nie wysiedziałabym długo w takim wnętrzu.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
A moim zdaniem tego typu wnętrze nie jest nużące,pod warunkiem iż damy tam kilka ciekawych dodatków. Już sama kolorystyka czerń- biel jest ze sobą kontrastująca i naturalna. taki salon daje nam ukojenie.
meble z dostawą do domu.
Wydaje mi się, że wiele lepiej będzie wyglądał salon w kolorach czerwień i żółty.
Bardzo mi się podoba takie połączenie. Może macie więcej inspiracji do urządzenia salonu w takich kolorach? Szukam czegoś, niekoniecznie w industrialnym stylu.
Białe ściany- farba plus kamień Luna, białe panele na podłodze, a czarne meble. To może się udać
.
Piękne aranżacje! Ja jednak wprowadziłabym tam trochę koloru w dodatkach. Fajnie sprawdziłyby się intensywne kolory: pomarańcze, zielenie itd. Znalazłam fajne promocje na kolorowe dodatki tutaj: https://www.qpony.pl/home-and-you . Już widzę parę rzeczy, które wpasowałyby się we wnętrza ze zdjęć 
Do końca nie jestem przekonany, ale myślę, że to kwestia oswojenia