mały pokój z aneksem
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
mmartyszkaa
- Początkujący

mały pokój z aneksem
Witam
bardzo proszę o pomoc... chciałbym się dowiedzieć czy w ogóle realne jest zrobienie aneksu kuchennego w tak małym pokoju (ok. 16m) bardzo mi na tym zależy gdyż zyskam dodatkowy pokoik... załączam stworzony przeze mnie rzut (z góry przepraszam za jakość
) najlepiej jakby meble kuchenne znalazły się na ścianie na której są drzwi gdyż w innym miejscu może być problem z doprowadzeniem wody, zależy mi również aby zmieścił jakiś mały stolik albo wyspa z krzesełkami ale brak mi pomysłów więc bardzo proszę o sugestie i z góry dziękuję

-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Re: mały pokój z aneksem
A dlaczego jest problem z doprowadzeniem wody? Ja stolik bym widział przy oknach. Proszę pisać jak coś kontakt@dajzlecenie.pl mam pomysł na tę kuchnię.
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Problem to ma chyba autor postu. Chyba że to wasza firma go założyła. Jak to jest? 
- wnetrze4you
- Zainteresowany

- Kontakt:
Witam,
wykonanie kuchni na wskazanej ścianie nie stanowi jakiegokolwiek problemu. Na odcinku około 3500 mm znajdą się wszystkie sprzęty AGD a i strefa do pracy będzie całkiem przyzwoita.
Ogólny wygląd uzależniony jest od stylu w jakim ma zostać zaaranżowane to pomieszczenie.
wykonanie kuchni na wskazanej ścianie nie stanowi jakiegokolwiek problemu. Na odcinku około 3500 mm znajdą się wszystkie sprzęty AGD a i strefa do pracy będzie całkiem przyzwoita.
Ogólny wygląd uzależniony jest od stylu w jakim ma zostać zaaranżowane to pomieszczenie.
wnetrze4you Projektowanie wnętrz Aranżacja wnętrz