małe kuchnie - wielkie możliwości!

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

onetom
Początkujący
Początkujący

małe kuchnie - wielkie możliwości!

Post autor: onetom »

niezwykle szeroki asortyment kompaktowych minikuchni
Obrazek
Kuchnie metalowe malowane proszkowo dostępne w kolorze białym i kilku innych oraz z frontami ze stali szlachetnej. Kuchnię można wyposażyć w sprzęt AGD według potrzeb.
MI Andrzej Półćwiartek

Awatar użytkownika
wnetrze4you
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Re: małe kuchnie - wielkie możliwości!

Post autor: wnetrze4you »

Kolejny mebel, który może sprawić, że projektowanie wnętrz w stylu minimalistycznym, industrialnym, skandynawskim stanie się jeszcze bardziej ciekawe. Aranżacja wnętrza kuchennego może okazać się nie tyle problematyczna a ciekawa poprzez zastosowanie metalu, szkła, cegły...
wnetrze4you Projektowanie wnętrz Aranżacja wnętrz

Przemysław Kalicki
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: Przemysław Kalicki »

szczerze polecam portal skupiający architektów http://www.e-aranzacje.pl

sundaysun
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: sundaysun »

Bardzo dobre rozwiązanie do małych kuchni. Jednak aranżacja to nie tylko odpowiedni dobór szafek i sprzętów. Moim zdaniem w każdym pomieszczeniu bardzo ważna jest podłoga. Dlatego ja w swojej kuchni mam piękną podłogę z naturalnego drewna. Dokładnie jest to podłoga dębowa z Barlinka. Prezentuje się znakomicie i mimo częstego użytkowania nic się z nią nie dzieje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kuchnie”