Koło Style - potrzebuję zdjęcie wnętrza i wymiaru otworu

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Damaran
Początkujący
Początkujący

Koło Style - potrzebuję zdjęcie wnętrza i wymiaru otworu

Post autor: Damaran »

Pilnie potrzebuję zobaczyć jak wygląda wnętrze tej miski. Nie trafiłem w sieci, rzuty 3d dotyczą tylko boków. Czytałem opinie o jakiejś półce w środku która uprzykrza się wszystkim.

Montuję Geberita w bloku, niestety ustawienie rury odpływowej spowodowało że muszę całąkonstrukcję wysunąć kilka cm do przodu aby obniżyć muszlę. Mam mało miejsca, muszę zejść głębokośćią miski poniżej 50, 51 cm

Stawiam na: Koło style 51 cm lub Meridian-N Compacto Roca 48 cm.
Ale potrzebuję zobaczyć koło w środku. Ktoś poratuje zdjęciem, nie trzeba sprzątać Smile

Jeśli się nie mylę, 33 cm są w środku do dyspozycji? Przyzwyczaiłem się już do małej miski, mam Cersanit Nano, nie powiem, czasem przy dłuższym siedzeniu zdarza się dotykać penisem obręczy muszli. Ale sporadycznie. Gorsze wydawało by się dotknąć półki w środku gdzie jednak przepływa woda i wszystko się miesza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”