Ciekawe wzornictwo.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Ciekawe wzornictwo.
Jakie są teraz modne, płytki, umywalki, bidety itd. Mam już trochę wiedzy na temat jakości a teraz interesuje mnie wzornictwo aby za kilka lat moja łazienka nie okazała się już niemodna i znów do remontu.
-
polakpotrafi
- 1 - ostrzeżenie!
Re: Ciekawe wzornictwo.
Jeżeli chcesz aby tak było to napewno nie będzie to tanio bo za nowoczesne i modne wzory trochę sobie liczą ale biorąc pod uwagę częstsze remonty to chyba jednak warto zrobić raz a dobrze. Do łazienki proponuje zrobić jakiś blat o ciekawym kształcie i dwie umywalki nablatowe fajnie to wygląda.
-
MassiArmatura
- Zainteresowany

- Kontakt:
Moda szybko się zmienia,jednak jestem zdania,ze wiele zależy od nas i od naszego gustu. Np teraz bardzo modne i popularne stają się bateria,krany bezdotykowe oraz szklane umywalki.
Myślę, że warto inwestować w klasyczne wzory one zawsze będą modne. Warto jednak trochę nowoczesności jednak wprowadzić. Bardzo ładnie wyglądają w łazienkach bidety i miski wc podwieszane.
-
maciejkubiak1991
- Początkujący

Według mnie nie ma co podążać za modą. Łazienka jest dla Ciebie i to Tobie ma się podobać. Ty musisz się w niej dobrze czuć. A jak by się chciało podążać za modą trzeba by co roku jak nie częściej remontować łazienkę łącznie z kuciem kafelków a to nie jaest na każdą kieszeń.
Człowiek człowiekowi człowiekiem
tak jak
Kiwi kiwi kiwi
lub
Zombie zombie zombie
tak jak
Kiwi kiwi kiwi
lub
Zombie zombie zombie
-
MassiArmatura
- Zainteresowany

- Kontakt:
Zgadza się,podążanie za modą za wszelką cenę,nie jest tutaj dobrym rozwiązaniem,warto czasem zwolnić i pomyśleć o tym co tak naprawde przyda się w naszej łazience,natomiast czego można się pozbyć,w co zainwestować. Zdrowa kalkulacja na pewno nie zaszkodzi.
www.Massi.pl
www.Massi.pl