Mieszkanie od dewelopera w Warszawie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Mieszkanie od dewelopera w Warszawie
zgadzam się na taka lokalizację cena jest jest ok, poza tym mieszkania też są fajne
ale w warszawie spokojnie można znaleść lokale w lepszej cenie.
-
Tato_Małża
- Aktywny

Jasne, że można, ale watpię, że nowe i na Woli:) Ten blok na Sokołowskiej jest bardzo fajny moim zdaniem, ładny, a ceny są uczciwe
dokładnie tak, zawsze znajdziesz 'produkt' za niższą ceną ale może (nie musi) to być kosztem czegoś, u Ganta jak pisze Tato_Małża cena jest uczciwa, no i deweloper jest 'sprawdzony'
-
Tato_Małża
- Aktywny

Mieszkania są bardzo dobrze wykończone, z tego co wiem, to na Sokołowskiej zostało już bardzo mało mieszkań o ile w ogóle jeszcze jakieś zostały:)
słyszałem o małej ilości wolnych mieszkań ale dokładniej o wykończeniu nic
w przypadku sowińskiego 24 możesz sobie wziąć usługę mieszkanie pod klucz
i wtedy wchodzisz praktycznie "na gotowe" 
z tego co się orientuję to JWC wybudowało na Woli Górczewska Park, najomy ostatnio interesował się tą inwestycją i mówił że mają bradzo przystępne ceny.
mieszkanie kupione
już się nie mogę doczekać przeprowadzki. Nie ma to jak mieszkać na swoim, udało się też co nieco wynegocjować.
no widziałam tą opcję, fajna sprawa, jeśli nie masz kiedy się tym zająć, organizacja takiego urządzania to nie lada sprawa
a nie wiecie jak wygląda sprawa wykończenia ze strony Ganta?robią jakieś wizualizacje?projekty?
Pewnie skorzystał z wyprzedaży ostatnich lokali. Widziałam info, ze na Górczewskiej będzie Open Day w sobotę 12 stycznia.
trochę się pogubiłamgrrregg pisze:mieszkanie kupionejuż się nie mogę doczekać przeprowadzki. Nie ma to jak mieszkać na swoim, udało się też co nieco wynegocjować.
z tego co się orientuję to kolega chyba współpracował z JWC?
A chociaż sporo wynegocjowałeś? Bo z tego co się orientuję to dopiero teraz pojawiła się lista zgłoszonych do licytacji mieszkań .