PARK CHOPINA MYSLOWICE
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
PARK CHOPINA MYSLOWICE
Szukam obiektywnych opinii o Parku Chopina w Myslowicach, wiadomo, ze developer zawsze zacheca, a ja nie chce kupic kota w worku
Re: PARK CHOPINA MYSLOWICE
mieszkania są jak najbardziej na europejskim poziomie, niska zabudowa, duże mieszkania, brawo za wysokie okna!, dla vip'ow nawet apartamenty
kupiłem 'normalne' mieszkanie i jestem w pełni zadowolony, póki co nie nadziałem się na jakieś kruczki, luki w umowie, wywiązali się tez z obietnic, choć czasem to trochę trwało, ale finalnie jest jak najbardziej na plus!
slyszałam o tym osiedlu, dobrze sie reklamuja, no dobrze, tylko, czy komfort tych mieszkan jest w stanie dorownac np wlasnemu domowi? przyznam sie, ze sama sie waham
wylicz sobie, realnie patrząc, ile będzie Cie kosztować wybudowanie domu na działce, wykończenie go, ale w tym samym standardzie co mieszkania...nie chce narzucać swojego zdania, ale budują już takie mieszkania, ze spokojnie można mówić o ich wysokim komforcie i luksusie..a nie mam na myśli penthousów czy loftów...nb zaje....te! :p, no i mieszkania na chopina śmiało można wpisać do tego standardu, zwłaszcza, ze mieszkania na parterze maja ogródki, wiec zawsze jest to jakaś namiastka wolnej przestrzeni
kupilem mieszkanie w pawlowicach i sledze nexxa, przyznac musze, ze ida do przodu i ze chopina wyglada jeszcze lepiej
podbijam pytanie elki o komfort, czy raczej standard, na jakim poziomie wykończyli wasze mieszkania???@astronom: może napiszesz coś konkretniej?
mam za sobą złe doświadczenia z bloków, zamurowane rękawice czy buty, pustostany itd., długo by wimieniac, tutaj widać, ze prace idą pod tip top, ściany są równe, okna dobrze osadzone, na ścianach dodatkowo flizelina, solidne drzwi a nie jakaś tam sklejka, rolety zewnętrzne, ja generalnie polecam, deweloper tez już przeze mnie sprawdzony
no nie, z nexxem nie ma mowy o tego typu zagraniach
dzieki, to, co piszecie jest przekonujace, ale i tak pojechalem obejrzec osiedle na wlasne oczy, akurat wbilem sie chyba w godziny duzego ruchu w administracji, ale udalo mi sie obejrzec kilka mieszkan, przyznam, ze calosc robi pozytywne wrazenie
H i I powstaja dos szybko, widac postep
witam ponownie, wiadomo jaki jest termin oddania mieszkan w H i I ??? chyba sie zdecyduje, moze jeszcze ktos 'meskim' okiem oceni standard osiedla?? do tej pory widzialam niestety tylko nowe zdjecia z dziennika budowy, elewacje niesamowite, jak na wizualizacjach!
rozne budowy widzialem, ta wypada w porownaniu z nimi ekstra, jedz przekonaj sie, nie tylko co do elewacji-plyty faktycznie efektowe, pogadaj na budowie, zobaczysz, ze wkladaja duzo serca w to osiedle
Temat moze nie najswiezszy, ale na interesujacy mnie poniekad temat. Park Chopina juz chwileczke stoi, a mnie sie zamarzylo mieszkanko w nowo powstajacym Parku Moniuszki (http://parkmoniuszki.pl/). Warto zakupic tam mieszkanie? Jak myslicie? Sprawdzil sie ten deweloper?
-
adam_krakow
- Aktywny

Kupuj smialo! Duzo dobrego mowia o Nexx i mysle, ze nie bez powodu. Swietnie wygladaja te ich realizacje. Bylem kiedys z ciekawosci na jednym z ich osiedli i robi wrazenie. Ladnie i widac, ze porzadnie to wszystko robia. Jakbym mial kupowac mieszkanie to chcialbym kupic od takiego dewelopera jak Nexx
Ja polecam firmę BBN Investment,budują domy jednorodzinne tradycyjnie murowane na terenie Imielina oraz Chełmu Śląskiego,kolejne inwestycje planują także w Mysłowicach.