Dachy miedziane - jaki podkład?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Miedziane pokrycia dachowe muszą mieć dobrze wykonany podkład ? trwały, równy i gładki, a także odpowiednią wentylację. Dachy miedziane - jaki podkład? >>
Redakcja
-
leeshdyu
can be said today is pet around the globe. Not simply is its burn. And its manufacturing process to mesmerize innumerable fans. container be worn in the winter, uniform i summer corro in the Spring plus Autumn ripen. In cheerless the, far-reaching yarn tin retain your feet, blocking the outdoors air-conditioning in order to brand the whole part feel cooler.
welcome to
welcome to
Re: Dachy miedziane - jaki podkład?
Can be said WTF to robi w dziale grzewczym? Kofana redakcjo robicie niezły shit na własnym forum.
Re: Dachy miedziane - jaki podkład?
Można by też porozmawiać w tym temacie o podkładzie kosmetycznym np. fluid (puder).Trwały, równy i gładki. Jak wysokiej jakości to i dobrą ma wentylację. Jak się go nałoży na twarz to i cieplutko, zgodnie z działem "Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu"e-instalacje pisze:Miedziane pokrycia dachowe muszą mieć dobrze wykonany podkład ? trwały, równy i gładki, a także odpowiednią wentylację. Dachy miedziane - jaki podkład? >>
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
- janusz.gazda
- Zainteresowany

Jestem ciekaw, że jak któryś wykonawca spartoli dach z miedzi, to KTÓRY PRODUCENT przyjedzie na reklamacje? Do czego będzie odnosił się Sąd? do sztuki blacharskiej (co to i gdzie to jest napisane)? ... do wytycznych Centrum Promocji Miedzi? - oni nie są przecież producentem!! ...
Szlag mnie trafia, jak widzę KTO się bierze za taki materiał i co z niego robi korzystając z "dziury w prawie"!!
Szlag mnie trafia, jak widzę KTO się bierze za taki materiał i co z niego robi korzystając z "dziury w prawie"!!
-
dachyonline
- lubie spamować
- Kontakt:
Polecamy blachy miedziane w rolkach na pokrycia i do wykonywania obróbek http://www.dachyonline.pl/index.php?k13 ... -miedziane