Salon
Salon
Salon w stylu nowoczesnym, zastosowano w nim nowoczesny system płyt gipsowych LOFT. Całość utrzymana w kolorystyce bordowo-białej z połączeniem stali szczotkowanej i kamieniem naturalnym na kominku oraz drewnem na podłodze. Salon
Redakcja
-
kubawlodarczyk
- Początkujący

-
kubawlodarczyk
- Początkujący

Re: Salon
A mnie się od tych nowoczesnych bardziej podobają wnętrza inspirowane XIXwiecznymi salonami, coś jak tu w aranżacjach //.mardom-sp.pl/cms/zalaczone_pliki/Mardom_Decor_Collection.pdf
Mam wrażenie, że te pokoje, chciałoby się powiedzieć: salony, mają duszę. A nie takie kosmiczne nie wiadomo co
Mam wrażenie, że te pokoje, chciałoby się powiedzieć: salony, mają duszę. A nie takie kosmiczne nie wiadomo co
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

wiele ciekawych aranżacji wnętrz polskich architektów znajdziecie na www.e-aranzacje.pl
portal skupia architektów różnych styli
portal skupia architektów różnych styli
Niestety, ale ta aranżacja w ogóle nie trafia w mój gust. Dominacja krwisto-czerwonego koloru to nie jest najlepsze rozwiązanie w salonie, miejscu, w którym powinniśmy się móc zrelaksować. Po za tym mieszkanie jest chłodne i zbyt surowe.
Moją propozycją na nowoczesne, ale ciepłe mieszkanie jest to z szarą ścianą:

Zdjęcie z muratordom.pl
Moją propozycją na nowoczesne, ale ciepłe mieszkanie jest to z szarą ścianą:

Zdjęcie z muratordom.pl
Wszystko jest kwestią gustu. Ale trzeba przyznać, ze aranżacja jest przemyślana i ciekawa. Przy cierpliwym i wnikliwym przejrzeniu cen(w realu i w interrnecie), na pewno udałoby się zaaranżować takie wnętrze 
Wszystko jest kwestią gustu. Ale trzeba przyznać, ze aranżacja jest przemyślana i ciekawa. Przy cierpliwym i wnikliwym przejrzeniu cen(w realu i w interrnecie), na pewno udałoby się zaaranżować takie wnętrze 
Są gusta i guściki, aczkolwiek nie rozumiem stwierdzenia.... "Jest taki jakiś pusty?" To są tylko koncepcje salonu. Zdjęcia są poglądowe. Generalnie to od naszej wyobraźni zależy jak wykorzystamy dane meble. Chyba, że zatrudniamy projektanta/architekta wnętrz. Wtedy to na jego głowie leży odpowiedzialność dobrania odpowiedniego zestawu mebli i dodatków.