JAK POZBYC SIĘ ZBĘDNYCH MEBLI
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
JAK POZBYC SIĘ ZBĘDNYCH MEBLI
HEJ. podczas ostatniej zmiany wystroju swojego mieszkania okazało się że nie wiem co mam zrobić z meblami których już nie chce. Zal mi było ich wyrzucić bo były jeszcze w świetnym stanie, a nawet jakbym chciał wyrzucić to ciężko z gabarytami !!! Okazało się że na terenie Warszawy jest kilka komisów, podzwoniłem, poczytałem opinie i trafiłem na KOMIS MEBLOWY GIGANT na ulicy Prymasa Tysiąclecia 83. Okazało się że jest tam kilka miłych osób które pomogły mi w pozbyciu mebelków. Byłem zadowolony a przy okazji uzyskałem troszkę pieniążków na nowy wystrój.
Dlatego podaje namiary na ten komis i z czystym sercem go polecam.
KOMIS MEBLOWY GIGANT
Prymasa Tysiąclecia 83
Warszawa
tel 22 632 18 02
Pozdrawiam
pbw
KOMIS MEBLOWY GIGANT
Prymasa Tysiąclecia 83
Warszawa
tel 22 632 18 02
Pozdrawiam
pbw
Re: JAK POZBYC SIĘ ZBĘDNYCH MEBLI
pbw pisze:HEJ. podczas ostatniej zmiany wystroju swojego mieszkania okazało się że nie wiem co mam zrobić z meblami których już nie chce. Zal mi było ich wyrzucić bo były jeszcze w świetnym stanie, a nawet jakbym chciał wyrzucić to ciężko z gabarytami !!! Okazało się że na terenie Warszawy jest kilka komisów, podzwoniłem, poczytałem opinie i trafiłem na KOMIS MEBLOWY GIGANT na ulicy Prymasa Tysiąclecia 83. Okazało się że jest tam kilka miłych osób które pomogły mi w pozbyciu mebelków. Byłem zadowolony a przy okazji uzyskałem troszkę pieniążków na nowy wystrój.
KOMIS MEBLOWY GIGANT
Prymasa Tysiąclecia 83
Warszawa
tel 22 632 18 02
Jak jest taki problem to też jest proste wyjście - oddać je biednym, pogożelcom, powodzianom i innym potrzebującym.
Pozdrawiam
pbw
LIBER
-
krzysiek_sap
- Zainteresowany

hehe, założe się że pisał to jeden z pracowników komisu
-
odbioremeble
- Początkujący

WITAM . ODBIORĘ WŁASNYM TRANSPORTEM ZA DARMO NIEPOTRZEBNE PAŃSTWU UŻYWANE MEBLE NADAJĄCE SIĘ JESZCZE DO UŻYTKU :EWENTUALNIE DO DROBNYCH POPRAWEK LUB CZYSZCZENIA MOGĄ TO BYĆ WERSALKI SOFY KRZESŁA STOŁY TAPCZANY.........ITD BARDZO DZIĘKUJĘ TEL KONTAKTOWY : 886062710WARSZAWA 
Moja mam własnie niedawno wymieniła całą sypialnię na nową i tez nie wiedziała co zrobić ze starą - wcale nie zniszczoną, ale wystarczyło popytać po znajomych i wcale nie pokazało się , że ktoś to chce wziąć lub kupić. Niemal wszczyscy doradzili sprzedać w internecie. I właśnie się sprzedają , wystarczyło kilka zdjęć i chwila na dodanie oferty na sprzedajemy.pl. I tak moja mama całkiem przypadkowo została sprzedawcą używanych mebli
.
-
odbioremeble
- Początkujący

a jak są w bardzo dobrym stanie dopłacę i problem z głowy
-
odbioremeble
- Początkujący

a jak są w bardzo dobrym stanie dopłacę i problem z głowy
-
zbieracz-warszawski
- Początkujący

- Kontakt:
Zbieracz Warszawski oferuje bezpłatny odbiór takich sprzętów jak:
Pralki
Lodówki/Zamrażarki
Komputery/Sprzęt Komputerowy
Małe AGD
Telewizory/Monitory/Sprzęt RTV
Przewody
Elektronarzędzia
Złom Stalowy
Posiadamy wszystkie niezbędne zezwolenia - wystawiamy kartę przekazania odpadu.
Współpracujemy z firmami oraz osobami prywatnymi.
Wszystko odbieramy zupełnie bezpłatnie własnym transportem na terenie Warszawy i okolic.
Zainteresowanych bardzo proszę o kontakt pod numerem telefonu 694-150-760 lub na e-mail podany w ogłoszeniu.
Zachęcamy także do odwiedzenia naszej strony internetowej:
www.zbieracz-warszawski.pl
Niesprawny i zużyty sprzęt odbieramy 7 dni w tygodniu w godzinach 9-20
Pralki
Lodówki/Zamrażarki
Komputery/Sprzęt Komputerowy
Małe AGD
Telewizory/Monitory/Sprzęt RTV
Przewody
Elektronarzędzia
Złom Stalowy
Posiadamy wszystkie niezbędne zezwolenia - wystawiamy kartę przekazania odpadu.
Współpracujemy z firmami oraz osobami prywatnymi.
Wszystko odbieramy zupełnie bezpłatnie własnym transportem na terenie Warszawy i okolic.
Zainteresowanych bardzo proszę o kontakt pod numerem telefonu 694-150-760 lub na e-mail podany w ogłoszeniu.
Zachęcamy także do odwiedzenia naszej strony internetowej:
www.zbieracz-warszawski.pl
Niesprawny i zużyty sprzęt odbieramy 7 dni w tygodniu w godzinach 9-20
- grupa-remontowa
- Aktywny

- Kontakt:
A ja moje stare meble porąbałem i spaliłem w piecu
gdyż największym problemem dla biednych ludzi jest transport mebli - zdjęcie mebli przed porąbaniem poniżej

-
baranowskima
- Początkujący

Oczywiście masz rację. Szkoda wyrzucić na śmieci bo przecież ktoś mógłby je wziąść, a tak zarobię (podam nawet adres) i ale przedewszystkim komis zarobi. Ale altruistaEkwasek pisze:Nie oceniajmy nikogo zbyt pochopnie,może ktoś faktycznie oddał meble do tego komisu i dlatego go reklamuje. A stare meble warto też oddać komuś kto ich potrzebuje,jest wiele takich osób. Skupują nie tylko komisy,także osoby prywatne.
Ekwasek- wyposażenie domów i ogrodu.
Bardzo dobry pomysł z takim komisem.
Sama jestem przed remontem i zastanawiam się, co zrobić ze starymi meblami.
Sama jestem przed remontem i zastanawiam się, co zrobić ze starymi meblami.
Najlepiej jest moim zdaniem wystawić je na aukcje do sprzedaży. Albo oddać komuś znajomemu.
To ja mam dla Was profesjonalna firme która własnei zajmie się takimi wywozami własnie chociazby starych, niepotrzebnych mebli http://perfektsmieci.pl/uslugi/
-
Pioter2123
- Początkujący

Fajną opcją żeby pozbyć się swoich niepotrzebnych mebli lub innych przedmiotów. Zobacz tą ofertę dot. opróżniania pomieszczeń https://przeprowadzki-warszawskie.pl/oproznianie.html
Wywóz takich wielkogabarytowych rzeczy jest zazwyczaj co jakiś czas. Kwestia tego, że wystawia się przed dom/blok i panowie sobie zabierają bez zbędnego marudzenia