Wyposażenie mieszkania

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Wyposażenie mieszkania

Post autor: Redakcja »

Jak stworzyć osobistą oazę dobrego samopoczucia? Kolekcja ?Komfortowe mieszkanie? pomoże Ci w aranżacji każdego... Wyposażenie mieszkania >>
Redakcja

cardilopin
lubie spamować

Wyposażenie mieszkania

Post autor: cardilopin »

piękny ten fiolet! :)
w sklepie outletmeblowy.pl również jest wiele dodatków, które mogą pasować do takiego wnętrza, a w dodatku jutro 27 września jest świetna okazja ponieważ jest gorący czwartek i rabaty sięgają nawet -80% :)

Przemek

Re: Wyposażenie mieszkania

Post autor: Przemek »

i kolega cardilopin sie doczekał.
przeginasz ...

rafmak10
lubie spamować

Post autor: rafmak10 »

Do tego jeszcze wanny kolorowe z bluleu.pl albo coś z wannywolnostojace.pl Wielki wybór a do tego na prawdę dobre ceny.

Pozdrawiam

Patrycja1
Początkujący
Początkujący

Post autor: Patrycja1 »

Świetne wnętrza.
Osobiście polecam jakiś ładny kominek, niekoniecznie tradycyjny na drewno, bo nie każdy ma możliwość zamontowania w domu takiego modelu. Ale np. niewielki przenośny biokominek wprowadziłby do wnętrza więcej przytulności i ciepła.

Anusiaaa
Początkujący
Początkujący

Post autor: Anusiaaa »

a co powiecie na coś takiego? http://www.dekoteria.pl/pinboard/pin/727/ Jak dla mnie idealne!

Patrycja1
Początkujący
Początkujący

Post autor: Patrycja1 »

Wygląda ciekawie, ale jak dla mnie chyba zbyt surowo.

Edith889
Początkujący
Początkujący

Post autor: Edith889 »

Dobrym i pomysłowym gadżetem, który znajdzie zastosowanie w każdym domu i nie tylko jest mata ochronna na podłogę, która pozwoli uniknąć wytarcia jej powierzchni przez ciągłe przesuwanie krzesła w tym samym miejscu. Znajdzie ona zastosowanie zarówno w domu, jak i w biurze, zapewniając estetyczny wygląd podłogi.
Ja posiadam maty POLITRADER, które są niezwykle wytrzymałe i przez to służą mi już kilka lat. Taka mata ochronna na podłogę, mata pod fotel na kółkach lub na biurko pod laptopa to świetne zabezpieczenie powierzchni.
Edith Jub?re

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”