Zależało mi na solidnym zamontowaniu drzwi zewnętrznych, zdecydowałam się na firmę Mar- Gaz z Oleśnicy, ul Krzywoustego 9/4. Szukałam informacji na ich temat w internecie ale nic nie znalazłam...mimo wszystko się zdecydowałam i bardzo tego żałuję! Ten temat zamieszczam po to, by być może kogoś ustrzec przed tymi fachowcami niczym ze słynnego programu " Usterka"....
Teraz mam źle zamontowane drzwi, brak umowy, brak faktury...i zero kontaktu z tzw "szefem", który już nie odbiera telefonów. Prawdziwa amatorka i brak profesjonalizmu! Zero szacunku do klienta!!!! Nie polecam!
Firma od mntowania drzwi Mar Gaz z Oleśnicy
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
Piotr-Sanok
- Początkujący

Re: Firma od mntowania drzwi Mar Gaz z Oleśnicy
Firma Mar-gaz instalowała w mieszkaniu mojej mamy piecyk gazowy. Wykonanie instalacji jest fatalne, firma zniszczyła płytki w łazience.
Moja matka jest rencistka 1 grupy inwalidzkiej, została zle poinformowana o kwocie rat za piecyk efektem czego były naliczone odsetki przez bank. Sprawa trafiła do Powiatowego Rzecznika Konsumentów który pomimo wielu prób kontaktu z firma nie otrzymał żadnej odpowiedzi.
Zanim ktokolwiek z Państwa zdecyduje się na usługi tej ,,firmy'' radze się dwa razy zastanowić. Dla mnie są po prostu złodziejami żerujacymi na niepełnosprawności osób starszych.
Moja matka jest rencistka 1 grupy inwalidzkiej, została zle poinformowana o kwocie rat za piecyk efektem czego były naliczone odsetki przez bank. Sprawa trafiła do Powiatowego Rzecznika Konsumentów który pomimo wielu prób kontaktu z firma nie otrzymał żadnej odpowiedzi.
Zanim ktokolwiek z Państwa zdecyduje się na usługi tej ,,firmy'' radze się dwa razy zastanowić. Dla mnie są po prostu złodziejami żerujacymi na niepełnosprawności osób starszych.
Piotr
-
xfinlandia
Re: Firma od mntowania drzwi Mar Gaz z Oleśnicy
Jesteś pewny że to ta sama firma?
Wiercąc w płytkach trzeba się liczyć z tym, że coś może pęknąć..
Wiercąc w płytkach trzeba się liczyć z tym, że coś może pęknąć..