Ile za tą usługę
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
MaWo1977
Ile za tą usługę
Proszę o informację na temat orientacyjnego kosztu usługi polegającej na przebiciu się przez posadzkę do piwnicy, poprowadzeniu w niej około 3-4 metrów rury kanalizacyjnej 50mm i wpięciu sie w pion (pion nowy plastikowy). Mieszkanie znajduje się w bloku z lat 70-tych na parterze.
Każdy liczy koszty ,przecież nie przyjdziesz do klienta ze skrzynką na piechotę auto kosztuje musi zarabiać na następne , palcem otworu nie wywiercisz sprzęt się zużywa paliwo też trzeba wlać uprawnienia pracowników badania ubezpieczenie grupowe , ZUS podatki wypłata ciuchy robocze itp To wszystko trzeba policzyć
.
Jeżeli ktoś robi pkt za 100 zł to niech dobrze się zastanowi bo niedługo zacznie dopłacać do interesu
Chyba że robi na czarno
.
Jeżeli ktoś robi pkt za 100 zł to niech dobrze się zastanowi bo niedługo zacznie dopłacać do interesu
Chyba że robi na czarno
........adamis zaproponował 150 z materiałem, co wypowiedź cena rośnie, więc to jakaś odwrotność konkurencji.. prawem serii ja mówię 3 stówy... a co....
... konkretna odpowiedz.. gdyby tak wszyscy to by sie robota krecila i wg . mnie wbrew pozorom ludzie mieli by rotote i zadowolenie z niej, ale nie zaglebiajmy sie juz bo to robota dla ekonomów ktorzy i tak partolą swoja prace w tym kraju
pozdrawiam
... konkretna odpowiedz.. gdyby tak wszyscy to by sie robota krecila i wg . mnie wbrew pozorom ludzie mieli by rotote i zadowolenie z niej, ale nie zaglebiajmy sie juz bo to robota dla ekonomów ktorzy i tak partolą swoja prace w tym kraju